Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki hasonló helyzetben?
Általában ezen a téren nagyon jók a megérzéseim, mindig meg mondom, hogy ki más és ki nem. Nem rég valakiről gondoltam, hogy más és ahogy beszéltünk, el is árulta. Na most ő valamiért engem nem akar, pedig nekem nem lenne ellenemre a dolog vele. Őt valamiért zavarja, hogy a lányokat szeretem, de az okát nem tudom. Őt még megkaphatom? Mert jó lenne vele lenni és tudnám szeretni ha hagyná. Na most ha ő tényleg nem akarna, ami nekem rossz lenne, akkor hogy találjak másik lányt? Szórakózóhelyek inkább kilőve, de suliban lenne azért, viszont hogy lehet jobban felismerni őket? Valaki van hasonló helyzetben, pl hogy elmondta egy barátnőjének és őt zavarta az elején? Nem tudom mit csináljak.
19/L
Húúú, de zagyva....
Ha nem akar téged, hogyan akarod megkapni?!
Ismerkedj neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!