Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt valaki már hasonló helyzetben? Tanácsot kérek.
az a helyzet, hogy van egy srác aki bejön nekem és látom rajta hogy én is tetszem neki folyton küldi a jeleket..stb. tök helyes, nagyon vagány...stb . Viszont az a baj hogy én nem tartom magam olyan jó nőnek hogy "méltó" legyek hozzá. Tudom hogy nincs önbizalmam... az egyetlen szép dolog rajtam (szerintem) az acom... és neki is csak ennyi tetszhet rajtam , meg még esetleg az hogy jól öltözködök, szép ruhákban járok, magassarkú...stb. és úgy jó az összhang XD viszont nincs nagy mellem nincs szép nőies lábam...tök vékony vagyok ... és félek, hogyha mondjuk majd egyszer összejön a dolog, járni kezdünk és meglát mondjuk fürdőruhában akkor kiábrándul belőlem :S
Mondjuk van nálam sokkal vékonyabb barátnőm is akire viszont buknak a pasik én meg nem értem hogy miért vagyok ilyen önbizalomhiányos , holott sokkal jobb csajnak tartom magam nála :S Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy nekem mindig is az olyan pasik tetszettek akiknek általában a nagymellű bombázók jönnek be nem az ilyen átlagos lányok mint én. Úgyhogy egy álom válna valóra ha összejönnénk :$
Tudnátok valami tanácsot adni az önbizalomhiányom ellen XD és az ellen hogy folyton csak a hibákat látom magamon, amik mások szerint értékek :/ :S
kort is kérek :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!