Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti voltatok már ilyen helyzetben? Bővebben lennt!
Szóval egyik nap a suliban észrevettem egy nagyon helyes,nagyon izmos srácot.Túlságosan feltünően néztem,néha elis bambultam.az egyik nap közös óránk volt és pont a mellettem lévő padban üllt.Akkor meg észrevettem hogy ő néz folyton,nem zavarl
tatta magát,ha odanéztem akkoris engem figyelt...A szünetben dumáltunk,azt elhívott buliba...azóta járunk...röviden ennyit tudok elmondani,a kérdés adott normális válaszokat PLS 18/L
A kérdés adott. :D
Itt nincs kérdés picikincsem, csak épp felvágsz.
Szánalmas.
háth én egyik este odamentem egy barátnőmhöz egy ilyen vidéki putri beülős helyen, mert nálam aludt volna, meg akartam kérdezni jön e már vagy mi van. ott volt egy magas, szőke, kékszemű srác. nem jutottunk haza egyhamar. aznap "összejöttünk", lassan egy éve együtt élünk, azóta a vőlegényem és elképesztően imádjuk egymást.
20L
Mi ebben a helyzet??
A helyzet még csak ezután fog következni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!