Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szólnátok hozzá, ha leszólítana egy kevésbé szép pasi az utcán, buszon, metrón, vagy bárhol máshol, mert tetszel neki és megszeretne ismerni? Belemennétek az ismerkedésbe, vagy elutasítanátok?
Látom rajta, hogy nem tetszik(ezt jelenti az általad írt "kevésbé szép pasi"): Diplomatikusan elutasítom.
Ha mégis tetszik: adok neki telefonszámot.(de úgysem fog hívni,mert manapság mindenki a sóher telefonra pénzt kiadni).
Hát először félve (mert hát sose lehet tudni, hogy épp el akarnak-e rabolni vagy mit tudom én - elég sok ilyet hallottam már) igent mondanék ha nincs pasim.
Első alkalomra egy kávézó meg is felel.
(elsőre úgyse engedném hogy valami kajáldába menjünk - nem szeretem ha mások néznek evés közbe főleg ha az az eső 'randi')
21/N
Ha nem tettszik, akkor elutasítom. Ha tetszik, akkor megmondom a nevem, és hogy hol lakom. Aztán ha akar, akkor fölkeres.
24/n
Semmilyen körülmények közt sem.
Lehet szép, ronda, nem érdekel. Járműről leszállnék, és következőt várnék, utcán megszaporáznám a lépteimet és kerülővel mennék haza.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!