Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek ha egy pasi mindjárt az első randin olyanokkal bókkol hogy: gyönyörüek a szemeid, nagyon jó alakod van, szép a mosolyod, vagy ezek túl nyálassak?
Egyszer nekem azt mondták ,ha egy férfi kedves az már nyomulás. Én ezt akkor pár éve sértésnek vettem ,ugyanis nekem például alapvető ,hogy a lányokkal kedvesebb vagyok.
Szóval férfi válogatja: van akinél tényleg úgy van ,ha kedves akkor már nyomulásnak számít ,van akinél meg ez olyan alap dolog.
Előbb utóbb úgyis kiismered...
19/F
nálam ilyenkor szokott a randi első, és egyben utolsó is lenni.
menekülésre késztet, v. arra gondolok, h az illető gyorsan meg akar fektetni, és csak arra kellek, v. arra, h úristen, ő még nálam is érzelgősebb! ...és egyik verzió sem vonzó :S 20/L
bókolni, de kell nem orrba-szájba.
és csak is őszintén.. ha nem tetszik az orra akkor ne mond, hogy szép az orrod...
Egy-egy bók jól esik, de ha beszélgetés helyett csak dicsér, az nekem túlzás.
Találkozáskor egy "nagyon csinos vagy" okés:) Több nem kell:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!