Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lehet szex? Megsértődik a pasi, ha első randin nem akarok lefeküdni vele?
Figyelt kérdés
Egy buliban ismerkedtem meg a sráccal múlt héten. Most hétvégén randizni fogunk, fent leszünk a srácnál. Biztos le akar majd velem feküdni, de hogy mondjam neki, hogy én még nem szeretném? Nem vagyok már szűz csak szeretném egy kicsit jobban megismerni a srácot. Telefonon tartjuk a kapcsolatot és már ott is kerülgette a témát. 20/L2011. aug. 9. 22:51
2/10 anonim válasza:
ehh! Én nagy ívből teszek arra, hogy ilyenért megsértődik-e a pasi vagy nem. Ha igen, az már rég rossz, nincs is tovább miről beszélni...
3/10 anonim válasza:
Nem gondolod,ha ilyen hamar célozgat rá,hogy esetleg csak azt akarja?!:S
4/10 anonim válasza:
Igen megsértődik. Aztán fog egy lecsókolbászt és azzal fog téged kergetni a hazádig és közben hangosan azt kiabálja, hogy: sz@rni óhajt a pics*m! Szóval feküdj le vele.
5/10 anonim válasza:
Mennyi idő után...??? Ezt nem lehet általánosítani, illetve nem lehet így fel tenni a kérdést. Te mit szeretnél???
6/10 A kérdező kommentje:
Még én sem tudom mit szeretnék. Szeretném jobban megismerni, de kívánom is. Attól félek, hogy csak arra kellenék neki... :S
2011. aug. 9. 22:59
7/10 anonim válasza:
hát ez nagyon egyszerű, mert ha csak arra kellesz neki, egykét hétnél tovább nem fog fűzögetni, addig meg legyél erős, határozott és majd kiderül. nyugi, alakul minden magától :)
16/l
9/10 anonim válasza:
Ha megsértődik annyit is ér, hagyd a francba. Ha igazán kellesz neki, kibírja, hogy pár hétig más oldalról ismerkedjetek egymással.
10/10 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne,hogy csak arra kellesz neki.Ha ezt elfogadod,feküdj le vele.Olcsó ribinek fog nézni,de valószínűleg úgyis azt keres.Aki mát az első randi után telefonon célozgat rá,szerinted mit akarhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!