Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után lehet szex?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lehet szex? Megsértődik a pasi, ha első randin nem akarok lefeküdni vele?

Figyelt kérdés
Egy buliban ismerkedtem meg a sráccal múlt héten. Most hétvégén randizni fogunk, fent leszünk a srácnál. Biztos le akar majd velem feküdni, de hogy mondjam neki, hogy én még nem szeretném? Nem vagyok már szűz csak szeretném egy kicsit jobban megismerni a srácot. Telefonon tartjuk a kapcsolatot és már ott is kerülgette a témát. 20/L
2011. aug. 9. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki hogy nem szeretnéd?
2011. aug. 9. 22:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ehh! Én nagy ívből teszek arra, hogy ilyenért megsértődik-e a pasi vagy nem. Ha igen, az már rég rossz, nincs is tovább miről beszélni...
2011. aug. 9. 22:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem gondolod,ha ilyen hamar célozgat rá,hogy esetleg csak azt akarja?!:S
2011. aug. 9. 22:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen megsértődik. Aztán fog egy lecsókolbászt és azzal fog téged kergetni a hazádig és közben hangosan azt kiabálja, hogy: sz@rni óhajt a pics*m! Szóval feküdj le vele.
2011. aug. 9. 22:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után...??? Ezt nem lehet általánosítani, illetve nem lehet így fel tenni a kérdést. Te mit szeretnél???
2011. aug. 9. 22:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Még én sem tudom mit szeretnék. Szeretném jobban megismerni, de kívánom is. Attól félek, hogy csak arra kellenék neki... :S
2011. aug. 9. 22:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nagyon egyszerű, mert ha csak arra kellesz neki, egykét hétnél tovább nem fog fűzögetni, addig meg legyél erős, határozott és majd kiderül. nyugi, alakul minden magától :)

16/l

2011. aug. 9. 23:06
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
Vagy feküdj le velem....
2011. aug. 9. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha megsértődik annyit is ér, hagyd a francba. Ha igazán kellesz neki, kibírja, hogy pár hétig más oldalról ismerkedjetek egymással.
2012. febr. 23. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Biztos lehetsz benne,hogy csak arra kellesz neki.Ha ezt elfogadod,feküdj le vele.Olcsó ribinek fog nézni,de valószínűleg úgyis azt keres.Aki mát az első randi után telefonon célozgat rá,szerinted mit akarhat?
2013. aug. 7. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!