Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy pasi olyan bunkó, hogy első randin a lányt füstös kocsmába viszi?
ööö miért oda miért nem lehet vinni? :O kajak nem értem! Nekem volt már hangulatos és olcsó kiskocsmában első randim és tök jól sikerült!
23/F
ez szerintem csak egyéjszakás kapcsolatnak se jó....
Volt egy pultosnőm akivel állandóan ilyen helyekre mászkáltunk(pubokba).de én megköszöntem mert ez nem életmód,meg az a rengeteg feleslegesen kidobott pénzből talán egy jó vacsira is futotta volna...
Szal ez egyértelmű csak a dugásra ment!!!
25F
Egyáltalán nem volt bunkó, csak nem találta el az ízlésedet. Én pl. sokáig romantikusnak tartottam a füstös, hangulatos kiskocsmákat, a csicsás, puccos éttermektől meg kifejezetten irtóztam. Az is lehet, hogy régebbről ismerte a helyet és akkor még másmilyen volt, vagy jobbat hallott róla, mint amilyen.
De úgyis mindegy, hova vitt volna, ha úgysem volt szimpatikus. Úgyhogy lépj túl rajta és kész!
embere válogatja. én lány vagyok, de én is sokkal szívesebben ülök be egy kiskocsmába mint vmi puccos v full nyugis elegáns kávézóba. ami ráadásul drága is ( nem vagyok annak híve h mindent a pasi fizessen). amúgy meg ezt elkerülendő én mindig meg szoktam beszélni az illetővel h hova is megyünk, és h milyen helyre nem szeretnék.
szóval szerintem ez kevés a kiábránduláshoz maximum annyit tehettél vna h megmondod h te nem igazán rajongsz az ilyen stílusú helyekért és tudsz egy jobbat menjetek át oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!