Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott egy pasi randira étterembe de én nem akarok étterembe menni most mit csináljak? 21L
uram atyám...
a szádat használhatod evésen kívül másra is, például megmondhatod neki, hogy nincs kedved
Egyrészt nem baj, mert nem az evésen van a hangsúly, másrészt javasolhatsz más helyszínt és programot, ha nagyon nem akarsz étterembe menni. De gondolom komoly kapcsolatot sem szeretnél, mert akkor még tudják előbb-utóbb milyen sebességgel eszel.
32/f
Jaj...
Kérj akkor kevés kaját. Úgyis dumálni fogtok, persze hogy lassan esztek majd.
Van ahol hamar elzavarnak ?
Nem lóversenyre mész a lényeg az hogy közben van kommunikáció nem úgy mint most .39f
engem egyszer elhívott egy srác kajálni. utána már lemondott az étteremről(a nem-et követően) és a melóhelyi étkezdébe invitált, ekkor megmondtam neki, hogy bocs de én nem szoktam enni amúgy se. :D
ha meg akarod tartani a fiút, légy őszinte!(én nem akartam, de tényleg nem nagyon eszek :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!