Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívott egy pasi randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott egy pasi randira étterembe de én nem akarok étterembe menni most mit csináljak? 21L

Figyelt kérdés
Nagyon lassan eszek és ezt szégyenlem
2019. jan. 12. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy menjetek inkább máshova.
2019. jan. 12. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

uram atyám...

a szádat használhatod evésen kívül másra is, például megmondhatod neki, hogy nincs kedved

2019. jan. 12. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt nem baj, mert nem az evésen van a hangsúly, másrészt javasolhatsz más helyszínt és programot, ha nagyon nem akarsz étterembe menni. De gondolom komoly kapcsolatot sem szeretnél, mert akkor még tudják előbb-utóbb milyen sebességgel eszel.

32/f

2019. jan. 12. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a baja kérdezőnek,ha azt mondja nem akar étterembe menni,akkor azt elutasításnak veszi a srác,vagy kelletlennek gondolja.Mondd el okként,amit itt írtál,és hogy esetleg később elmehettek,de inkább most máshova.
2019. jan. 12. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj...

Kérj akkor kevés kaját. Úgyis dumálni fogtok, persze hogy lassan esztek majd.

2019. jan. 12. 18:23
 6/7 mikeXxX ***** válasza:

Van ahol hamar elzavarnak ?

Nem lóversenyre mész a lényeg az hogy közben van kommunikáció nem úgy mint most .39f

2019. jan. 12. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:

engem egyszer elhívott egy srác kajálni. utána már lemondott az étteremről(a nem-et követően) és a melóhelyi étkezdébe invitált, ekkor megmondtam neki, hogy bocs de én nem szoktam enni amúgy se. :D

ha meg akarod tartani a fiút, légy őszinte!(én nem akartam, de tényleg nem nagyon eszek :D)

2019. jan. 17. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!