Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi elhívott kávézni, de én most szakítottam, nem akarok pasit, mit mondjak neki?
Menny el. Csak élvezd a társaságát!
Amit kellett, már megmondtál neki.
:)
Azért hívott el kávézni, mert tetszel neki és szeretne jobban megismerni és ha minden jól megy, akkor összejönni veled. Számára ez az első randi.
Évszázadonként egyszer történik olyan, hogy egy egyedülálló férfi azért hívni el kávézni kettesben egy hasonló korú egyedülálló nőt, mert barátkozni szeretne vele.
Ha tényleg nem szeretnél most kapcsolatot, akkor mondd le a kávézást, és mondd meg neki egyenesen, hogy most nem vágysz arra, hogy kapcsolat céljából új férfiakkal ismerkedj meg.
Könnyen lehet, hogy erre majd azt mondja, hogy "ő nem úgy gondolta, csak barátkozni akart", de ne higyj neki, csak az önérzetét próbálja ezzel menteni.
A lényeg, hogy ha nem érdekel, ne menj el vele kávézni.
én is ezt mondanám:
"én most szakítottam, nem akarok pasit"
Nem értem miért lett Torma András lepontozva. Biztos nem azért hívott el kávézni, mert olyan jókat szeretne trécselni veled a múlt heti Szulejmánról.
Az, hogy azt mondtad, most nem akarsz kapcsolatot, nem zárja ki, hogy egy laza, könnyed szexkapcsolatban ne lennél benne. Tisztázd ezt le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!