Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha szinglik lennétek és a facebook-on rátok írna egy pasi, elutasítanátok?
Figyelt kérdés
Sokan amiatt utasítják el,mert a facebook nem társkereső. Ha nem lenne lehetőség arra,hogy a való életben összefussatok valahol és úgy találkozzatok először akkor adnátok lehetőséget a férfinek,hogy facebookon teszi meg az első lépést?2019. jan. 19. 13:46
11/13 anonim válasza:
#9 akkor jöjjön oda bárhol, ha előtte legalább felvettük a szemkontaktust, bármilyen módon jeleztem neki, hogy szeretnék ismerkedni, ne a semmiből rohamozzon meg. Ez olyan, mint mikor mondjuk zoknit szeretnék venni és bemegyek egy ruhaüzletbe, akkor nem fogom rossz néven venni, ha az eladó megmutatja nekem a zoknikat és próbál meggyőzni, hogy ezt vagy azt a zoknit vegyem meg. Azt viszont teljesen jogosan utasítom el, mikor eszem ágában nincs zoknit venni vagy egyáltalán vásárolni, hanem megyek a dolgomra és megrohamoz a cigányasszony az utcán, hogy vegyek tőle zoknit öccázé.
12/13 anonim válasza:
Igen, pont ez, amit 8:38 is írt. Fb-on nem csináltam vele semmit, csak letámad, mert látja valakinél a kommentemet. Már képem sincs kint emiatt vagy nem is kommentelek...Most már sajnos akárki rádírhat ott, régen be lehetett állítani,hogy legalább olyan ne, akivel nincs közös ismerős
13/13 anonim válasza:
szerencsére van olyan beállítás, hogy csak engedélykéréssel lehessen nekem ismeretlenül üzenetet küldeni, aki pedig nem ismerős ismerőse az ne is lásson, jelölni se tudjon. ez sok idióta baromtól megkímél. egyébként ha van engedélykérésem, megnézés nélkül törölni szoktam ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!