Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy pasi, bejelöltem facebookon, visszajelölt hogyan tovább? N20 +
Nezd en nem ertek azzal egyet h a no ilyen modon adjon jeleket, de ha mar te tetted meg az elso lepest, szerintem ra kellene hagyni a masodikat, amit o eddig nem tett meg. Mert ugye a celod az volt h jelezd h hello en is itt vagyok. Ezek utan szamomra mar iszonyat fura ha elkezdesz irogatni neki h mivel keltette fel az erdeklodesed mert teljesen felcserelodnek a szerepek es sosem fogd megtudni h az o szeme valaha is megakadt volna rajtad v most azert reagal (ha megteszi) mert keznel vagy es megadja magat a szituacionak, ha mar ennek a nonek bejon. Aztan lehet h eletreszolo szerelem lesz meg az is h egy lyuk leszel a sok kozul aki kinezetre valasztott pasit es igy jart.
Szoval idosebb es valoszinuleg tapasztaltabb nokent engedd meg h megosszam veled azt a gondolatot h igenis szamit h egy ferfi veszi-e a faradtsagot es udvarol, teper, hodit es remenykedik h szive holgye megadja magat vagy kimarad az udvarlasi fazis es a no maris tudatja h neki ez kell. Nem azt mondom h taktikazni kell vagy varatni, szivatni a masikat de az emberek tobbsege igenis jobban megbecsuli azt akiert picit megkuzdott.
Utolsó ezt nem vitatom, sokmindenben igazad van! Ezért is kértem itt részben tanácsot.
A másik, biztos en vagyok à bena, de akik jönnek hogy fu gyere el találkozzunk, így úgy de szép vagy stb, egyszerűen hiába jönnek mondjuk egy hónap alatt négyen de pont nem azok akik nekem tetszenek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!