Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jelentkezik a 3. jó randi után a pasi?
Nálunk az első együttlét után nem jelentkezett 1 évig!! Nehezen bírtam megállni, hogy ne keressem, nem is értettem, hogy mi lehet, hiszen jól éreztük magunkat. De nem hívtam, nem írkáltam neki, és a haverjain keresztül sem próbáltam kémkedni utána. Amikor végre előkerült, én már pont randizgattam valakivel, úgyhogy meghallgattam a magyarázatát - egy zavaros se veled se nélküled kapcsolatot kellett lezárnia - majd leráztam, mondván, hogy mostmár késő. Ezután hónapokig kitartóan próbálkozott, így végül összejöttünk. Azóta minden rendben, 9 éve együtt vagyunk és már a férjem.
Nálunk ez volt az ok, egy harmadik személy. De ezer más is lehet. Viszont próbálj meg türelmesnek lenni. Tűzz ki saját magadnak egy határidőt, hogy vársz 1 hetet/1 hónapot/1 egész nyarat stb. és utána tovább lépsz.
"Nálunk ez volt az ok, egy harmadik személy."
Na ezt azért így nem mondanám. A pasid nem volt egy jellembajnok, utólag kár szépíteni a dolgokat (akkor is, ha 9 éve együtt vagytok és minden oké). Azért ezt az egy mondatot, hogy "bocs, egy se vele se nélküle kapcsolatot le kell zárnom", ezt odaböffenthette volna neked, miután megfektetett, és lelépett. (A másik dolog, hogy amikor megfektetett, akkor még nem tudta, hogy le kell zárnia azt a kapcsolatát?)
Nem azt mondom, klassz, hogy kilenc éve szép és jó minden, de azért egy a nők 99 százalékánál alapot döntött volna.
Abszolut nem életszerű a tanácsod sem a kérdező felé: Persze, akár várja végig a nyarat, és csak utána tegyen le a pasiról (most van tavasz vége, bakker.)
Jol van 5-os valaszolo, szovegertes 1-es!
"A pasid nem volt egy jellembajnok, utólag kár szépíteni a dolgokat (akkor is, ha 9 éve együtt vagytok és minden oké)."
Es ki mondta/irta, hogy az volt??? Az a sajat dontesem volt, hogy adtam neki megegy eselyt, mert ugy gondoltam, hogy egy 19 evestol meg elnezheto, hogy nem viselkedett felnottkent. Ma mar 30 evesen o is belatja, hogy talan nem igy kellett volna.
"...azért egy a nők 99 százalékánál alapot döntött volna." Igen, ezert sem ugrottam rogton a nyakaba, miutan elokerult, mert nehez volt megemeszteni az eltuneset.
"Abszolut nem életszerű a tanácsod sem a kérdező felé: Persze, akár várja végig a nyarat, és csak utána tegyen le a pasiról (most van tavasz vége, bakker.)"
Azt irtam, hogy tuzzon ki egy hataridot, es ahhoz irtam ezt peldanak, de ha azt mondja, hogy ma delutan 4-ig var, az is teljesen jo. En sem vartam a vegtelensegig, tovabb kell lepni. De azzal, hogy o kezdi el keresni, teljesen elassa ezt a kapcsolatot - ha amugy meg mentheto lett volna - mert a kesobbiekben folyamatosan kerdes lesz benne, hogy vajon a pasi magatol is elokerult volna egyszer (es ha igen, mikor) vagy csak belesodrodott ebbe a kapcsolatba, de nem is akarta igazan?
Mindegy szerintem az illetekeshez eljutott az info, felesleges volt kotozkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!