Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Fordult már elő olyan, hogy egy helyes arcú pasiból erősen kiábrándultatok miután pár üzenetváltás után kiderült, hogy alacsony vagy szex során kiderült, hogy nem elég nagy a férfiassága?
"A 15 cm átlag feletti pénisz papikám. 14 körül az átlag. Mondjuk az gáz, ha cérnavékony. Nekem 15/4,5"
Akkor most mégis mi a fenéről szeretnél beszélni? Átlagos méreted van, ergo nem releváns amit írsz. Nekem még 4 cm vastag sincs, természetesen a hozzám hasonló sorstársak tekintetében vizsgálandó a kérdés.
Igen. Volt aki hazudott a magassàgàról 165 volt 10 centivel alacsonyabb nàlam pfff... és 190- nek hazudta magàt. Szerinte az nem olyan fontos... Max neki. Nem szeretem ha àtvernek szóval kuka. Volt aki 25 évesen készített fotót tett fel sok sok barna hajjal, azt a kort is adta meg. Majd jött egy 40 éves kopaszodó pali, hogy szia cica. Hozzàd vagy hozzàm? - Ezt így amikor odajött hozzàm. Èn elsőre fel se ismertem.
Nem az zavart hogy kopaszodik, hanem a hazugsàg. Ha pl tudom hogy 40 éves , az ismerkedésbe se megyek bele. Nekem 8-10 év is sok...
Intim testrèszeknél is volt csalódàs. Az exemnek pl nagyon nagy volt, ( nem vastag) csak hosszú, és hha nem figyelt fàjdalmat okozott. (26cm)
Volt hogy megijedtem picit mert amikor vetkőzött a kedvesem, nagyon mini méretnek tűnt:) De merev àllapotban tökéletes:)- amúgy ő lett a férjem és életemben vele éltem àt egyedül orgazmust ( csikló, és szex közben is.) Amúgy nyugiban kb 2 centi:) mereven 17:)
Aztàn még koràbban volt egy pasi aki alapvetően tetszett volna de ahogy beszélt, 1 méterről érezni lehetett a szàjszagàt. Kb mint aki 1 hónapja nem mosott fogat. Nem volt több randi. Èn megértem hogy van amikor az ember nem tehet róla ( gyomorbaj) vagy nem tudja hogy kilyukadt egy foga stb de nekem nem ment....
Nem szoktàm neten ismerkedni. Többek közt ezért se.
De ha ott akarnék ismerkedni, és úgy kezdeném hogy megkèrdezem h milyen magas. Ha nem üti meg legalàbb 185cm akkor részemről ennyi volt.
Mivel magas vagyok, ezért fontos hogy ne a randin derüljön már ki hogy 3 fejjel kisebb nálam...
A pénisz méret meg tök mind1.
A lényeg h ügyes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!