Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi akivel randizom kinevetett mert nekem fontos pénzt félretenni ez szerintetek rendben van?
Párszor randiztunk együtt, még kialakulóban vannak a dolgok. De az előző randin, valahogy szóba jöttek a régebbi külföldi nyaralásaink téma és mikor megkérdezte, hogy idén hova utazok. Őszintén mondtam neki, hogy mióta munkahelyet váltottam beláttam, hogy mennyire fontos lenne pénzt félretennem a jövőre így idén nem megyek nagy nyaralásra. Ezt lényegében kinevette, hogy szerinte ez hülyeség. Hozzáteszem átlagos színvonalon él ő is és nagyjából elveri minden pénzét ilyesmire, ami nem zavar az ő dolga, de ez szarul esett. Havi 150-et teszek félre és emiatt most szégyellnem kellene magam?
Ti mit gondoltok? normális ez így?
25/N
Nem a te keszulekedben van a hiba. A "pasi" infantilis.
43F
Majd ha elromlik a mosógépe aztán fél évig nem tud újat venni majd nem így gondolja.
Figyelj már most hagyd a francba. Soha nem fogsz tudni vele a közös életre vagy közös célokra pénzt félretenni. Nem lehet ilyen emberrel tervezni.
Dehogy kell szégyellned magad. Teljesen rendben van, hogy teszel félre.
Addig kell félretenni amíg van miből, nem kell elszórni az egész fizetést.
Én is havi szinten teszek félre.
Az barátod meg majd vehet fel providentet ha elromlik a mosógépe.
29F
Nagyon dicséretes dolognak tartom ezt a pénzügyi tudatosságot!!!
Sokan tanulhatnának Tőled, Kedves Kérdező!!!
Én is csatlakozom azokhoz,akik megdicsértek a takarékosságodért. A fiúról mondj le. Előttem már megírták, hogy miért. Más beállítottságú fiú kell neked egy életre.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!