Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi akivel randizom kinevetett mert nekem fontos pénzt félretenni ez szerintetek rendben van?
Párszor randiztunk együtt, még kialakulóban vannak a dolgok. De az előző randin, valahogy szóba jöttek a régebbi külföldi nyaralásaink téma és mikor megkérdezte, hogy idén hova utazok. Őszintén mondtam neki, hogy mióta munkahelyet váltottam beláttam, hogy mennyire fontos lenne pénzt félretennem a jövőre így idén nem megyek nagy nyaralásra. Ezt lényegében kinevette, hogy szerinte ez hülyeség. Hozzáteszem átlagos színvonalon él ő is és nagyjából elveri minden pénzét ilyesmire, ami nem zavar az ő dolga, de ez szarul esett. Havi 150-et teszek félre és emiatt most szégyellnem kellene magam?
Ti mit gondoltok? normális ez így?
25/N
Nem veszítesz semmit, ha szakítasz a mostani randipartnereddel.
Semmiképpen nem hozzád való!
Éveken át röhögtek ki amiatt, hogy pénzt tettem félre, és mikor meglett az első millió, nem rohantam valami extra nyaralásra (nyaraltam rendszeresen, csak nem a Bahamákon), mikor meglett az első 5 millió nem vettem valami új kocsit (volt kocsim), röhögtek, hogy van pénzen, de nincs legújabb iPhone, 1.5 évente új számítógép, nagy képernyős tv, és a többi pillanatnyilag menő cucc.
Aztán ma sapitoznak, hogy elmúltak 35 évesek, és ki tud lakást venni ilyen árak mellett, én meg lakom a hitel mentes sajátban, és egy-egy havi bérleti díjból amit ők kifizetnek vehetek telefont, tv-t, bármit.
Nekem is volt barátnőm, aki folyton azzal jött, hogy minek sporolok, költsünk többet erre-arra (nem éltünk a spórolás ellenére sem aszkéta életet), égette a zsebét nem csak a saját pénze, de az enyém is.
Keress olyan part, akinek hozzád hasonlóan vannak tervei (ha más nem akkor egy biztonsági tartalék felépítése), mert aki kinevet az olyan lesz később is, mint a magyar statisztikák átlag családja, ahol egy hirtelen jött 400ezres kiadás már a lehetetlen kategória.
14# Ezt a savazást én is kaptam de nem bánom és most érzi nekem is pár ismerős hogy nem nálam volt a hiba !
Kérdező szerintem ez a pasi más világban él mint te ezért fontold meg mit is szeretnél vele kezdeni .
40f
Köszönöm a válaszokat!
Akik írtatok, ti is spóroltok nagyobb összeget havonta azért támogatjátok ezt az életmódot vagy ti inkább mának életek de azért nem zavarna ez egy lányban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!