Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak férfiak, akik nem fejezik ki szavakban, hogy mennyire tetszik egy nő nekik? Vagy ez a pasi csak áltat, hogy tetszek neki?
Figyelt kérdés
Kölcsönösen tetszünk egymásnak egy férfival, személyes találkozó is volt már. Én mindig mondom neki mennyire vonzó stb, ő kb csak annyit mond h tetszek neki. De soha nem mélyed jobban bele, nem dicsér, nem látom, hogy oda lenne értem. Ez a ló nincs jó a szamár is történet lenne igy?dec. 31. 09:55
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, de inkább keress olyat, aki ki tudna fejezni a tetszését. Ha már az elején nem megy neki, túl sok jóra ne számíts.
2/10 anonim válasza:
Lehet, de lehet nem a szavak embere. Nekem mondjuk ez is kiábrándító lenne eleve, nem azt mondom, hogy költői stílusban dicsérjen mindent rajtam külön, de ez, hogy “teccel nekem” kicsit kevés. Szeretem, ha egy férfi tud rendesen fogalmazni, kifejezni amit gondol vagy érez.
Úgyhogy szerintem a randipartnered vagy szimplán nem tud jól kommunikálni, vagy tényleg nincs annyira oda érted, csak szimpatikus vagy neki jobb esetben.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, de ha neked így nem jó, miért erölteted?
4/10 anonim válasza:
Van, aki tettekben mutatja ezt ki inkább.
5/10 anonim válasza:
Mondani bármit lehet.
Azért azt jó esetben látni a férfi szemén, hogy vonzónak talál.
Meg szokott "cserébe" érinteni?
Beszélgessek a szeretetnyelvekről.
6/10 anonim válasza:
#4 Ha tettekben kimutatná, nem kételkedne a kérdező.
7/10 anonim válasza:
“ Mondani bármit lehet.”
Akkor inkább mondjon bármit, mint semmit :D
8/10 anonim válasza:
Valóban lehet bármit mondani, csak általában a kommunikációval indul egy kapcsolat, nem tettekkel vagy érintésekkel vagy egyebekkel, hanem beszélgetéssel. Szóval nem árt, ha mond is valamit az ember, ha már bármit lehet. :)
9/10 anonim válasza:
Szerintem semmit nem jelent. Én anno elmondtam a férjemnek hogy mit hiányolok, azt mondta rá hogy amúgy gondol magában sok jót, csak nem tudta hogy ezeket ki kell mondani 😀🤷♀️ Hát nem a szavak embere, na 😀 Azóta (évek óta) sokkal többet bókol. Szerintem nyugodtan kommunikáld felé egyszerűen és lényegretörően, emiatt kár lenne valakit leírni.
10/10 anonim válasza:
Flörtöljetek, nem kell siralmasan bókolgatni, hogy hú de jó vagy, az túl egyoldalú és erőltetett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!