Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől alakulhatott ki így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől alakulhatott ki így a személyisége?

Figyelt kérdés
30/N vagyok és randizok egy pasival, aki szintén ugyanannyi idős, mint én. Egyik barátnőmön keresztül ismertem meg, ő ezzel a pasival doglozik együtt és mesélte, hogy soha nem szól senkihez, max csak 1-2 szót, ráadáasul úgy tűnik, mintha nyűg lenne neki, hogy akármelyikükkel interrakcióba kell lépnie. Velem amúgy nem ilyen, teljesen normálisan el tudok vele beszélgetni, viszont amikor mások társaságában vagyunk, ugyanezt csinálja, amit az egyik barátnőm elmesélt. Mindenkit ignorál, vagy ha valaki szól is hozzá, full aggresszívan válaszol vissza. Viccen kívül egyszer a szemembe mondta, hogy xy annyira idegeíti, hogy legszívesebben leszúrná. De ezt így halálkomolyan mondta. Csak azért érdekes, mert felém meg egy teljesen más arcát mutatja, viszont ha akárki mással vagyunk, még véletlenül sem szól senkihez, és minél hamarabb szabadulni akar.
tegnap 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Hú! Nagyon vigyázz! Ha egyszer rád is megharagszik,...
tegnap 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Én hasonló vagyok mint ő, mármint nem szúrnék le senkit még gondolatban se, de ha valaki idegesítő számomra akkor képtelen vagyok jópofit vágni és megjátszani magam. Már én is megkaptam, hogy milyen beképzelt vagyok vagy még beszélgetni se tudok mert milyen durva pokróc, de őszintén szólva lesz*rom. Megválogatom a baráti, ismerősi társaságom.
tegnap 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, hogy van egy bizonyos fokú autizmusa. Ők érzékenyebbek a környezeti ingerekre, zajokra. Azért azt gondold át, hogy akarsz-e olyannal lenni, aki rajtad kívül nem tolerál senkit a környezetében.
tegnap 11:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy megbántották-e, ő a különc a többi szemében és soha nem tudott beilleszkedni, vagy antiszoc akinek egy darab barátja se van, akár a családjával sem tud fenntartani normális kapcsolatot.

Amúgy én ezt nem értem mert milyen barátnő az aki bemutat neki és közben a háta mögött elhordja? Most direkt rosszat akar neked? Vagy hogyan rajta keresztül ismerted meg?

tegnap 11:55
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Nekem ez nem szimpatikus.
tegnap 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

Introvertált, aki tele van régi vélt vagy valós sérelmekkel, frusztrációkkal. A tipikus antiszociális figura, aki bár nagyon kötődni akar, de a korábbi vélt, vagy valós visszautasítások, önbizalomhiány miatt nem mer kezdeményezni, kommunikálni és a frusztrációja miatt az egész világot az ellenségének tekinti.

A pontos okok feltárásához szakember kellene, amit mindenképpen javasolnék!

A hasonló személyiségjegyekkel "megáldottak" sokszor betegesen féltékenyek, ami nem egy esetben valós agresszióba tud átcsapni. Elég ha valami nem úgy van hogy gondolja, vagy "beüt az agyába" valami, hogy el akarják hagyni (akkor is ha nem, elég ha kedvesen rámosolyog a párja valakire) és agresszív viselkedést tud kiváltani - az irányodba.

Ha féltékenykedést tapasztalsz nála, vagy jól érzékelhetően degradálóan nyilatkozik olyan pasiról akit kedvelsz akkor azonnal kerüld el!!!

tegnap 12:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"xy annyira idegeíti, hogy legszívesebben leszúrná"

Szerintem valami rejtett pszichopata. Addig menekülj, amíg tudsz.

tegnap 12:12
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Átlagos magyar melós.
tegnap 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:
30%
Mert megválogatja a barátait, és ez egy jó tulajdonság.
tegnap 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem pedig óvatosan biciklizz,mert valószínűleg az a valódi ènje,amit mások felé mutat.
tegnap 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!