Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, miért szívódtok fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, miért szívódtok fel egy jól sikerült randi után? Nem közvetlenül utána, mert leveleztünk, egyszer ő írt, aztán én írtam rá 3*, aztán eltűnt.) 20/L

Figyelt kérdés
tegnap 10:19
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Millió oka lehet, például megijedt, nem bízik magában, csak tartalék voltál, stb.
tegnap 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Lehet,hogy kiszámolta hogy mire megtud dönteni az egy csődközeli állapothoz vezet.😂

Bocs az alpári stílusért de férfiként erre tudok gondolni.

tegnap 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Megtennéd, hogy azért, mert egy balféket kifogtál, még nem általánosítasz?

Köszike.

tegnap 11:43
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Lehet, hogy csak te gondolod, hogy jó volt a randi. Ő még éretlen azért tűnt el gyáván. Egy érett pasi nem tűnik el hanem egyenes gerinccel elmondja mi a szitu...hagyd az éretlen kismacskákat, válts igazi oroszlánra :P F.
tegnap 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Válts igazi oroszlánra, aki felfal vacsorára (kihasznál), aztán amint végzett, továbbáll...
tegnap 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Én ugyanígy vagyok csak ellenkező nemű! Úgy érzem egyértelmű jeleket küldtem hogy nagyon tetszik meg minden elején ő is aztán annyi…és ti nők?
tegnap 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon... nyilván annyira nem jössz be neki, fölösleges ezen rágódni.
tegnap 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

*Pasi

Ne általánosíts köszi.

Amúgy meg azért tűnt el, mert nem jössz be neki, de azonnal nem akart lerázni, hátha azért lesz keksz.

tegnap 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt neki olyan jó a randi/nem jössz be neki annyira. Azért még írogatott, mert egy félénk disznó és nemtud nemet mondani, ahhoz nincs mersze. + Másokkal is találkozik és velük jobb volt, nem téged választott.
tegnap 19:49
 10/10 anonim ***** válasza:
nem volt jó
ma 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!