Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan illene elhívni esküvőre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan illene elhívni esküvőre, ti egyáltalán megtennétek?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult a sztori, de röviden az egyik barátom húgáról van szó, csak pár év van köztünk (20F) és volt már egy alkalom pár évvel korábban hogy Valentin napkor elmentünk egyet sétálni és beültünk valahová de akkor annyiban maradt a dolog. A barátomat nem zavarta a dolog, még segíteni is próbált.

Most egy esküvőre hívtak meg és mondták hogy vigyünk párt, meséltem róla a barátomnak majd beajálotta a húgát és neki is mesélt az ötletről, aki annyit válaszolt rá hogy mi majd megbeszéljük. Ti bevállalnátok így pár év után és a szituáció is bonyolult eleve. Ha igen hogyan illik elhívni valakit vagy hogy megy ez? Most megyek először majd ilyen eseményre az elmúlt 15 évben így bármilyen tanácsot vagy tippet elfogadok.

(Azért írtam ebbe a kategóriába mert ő is fiatalabb és én is nem rég lettem 19)

tegnap 02:04
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
A barátod húga nyitottnak tűnik, így érdemes lazán megkérdezni, hogy eljönne veled az esküvőre. Pl: Szia! Szóba került az esküvő, és gondoltam, megkérdezlek, lenne-e kedved velem jönni. Így természetesen adod elő, és ha érdekli, megbeszélhetitek a részleteket.
tegnap 05:52
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
#1 Chatgpt :D Tényleg ennyi a max segítőkészséged, hogy az mi-től érkezett válaszokat másolod ide?
tegnap 07:12
 3/7 Kólauborkával ***** válasza:
41%
2# lehet én vagyok a hülye, de az 1. válaszoló válaszán kívül neked milyen ötleted van? Én pontosan azt tenném…
tegnap 07:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell ezt túlgondolni. Írj rá, hogy lenne-e kedve ehhez és kész.
tegnap 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne bonyolult? Nem értem.

Ha már mondta neki a barátod és tetszett neki az ötlet, akkor min gondolkodsz ennyit??? Hívd el.

tegnap 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
"Valentin napkor elmentünk egyet sétálni és beültünk valahová de akkor annyiban maradt a dolog." - Ha nem haragban váltatok el, csak nem lett belőle semmi, akkor szerintem semmi gáz nincs a szituban. Kérdezz rá, hogy hogyan van mostanában, beszélgessetek kicsit, aztán térj rá a témára.
tegnap 09:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Aa akkor csak simán rákérdezek majd, gondolkodtam hogy kell-e valami körítés de #4 jó kis löketet adott haha, köszi mindenkinek!
tegnap 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!