Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai tiniknél az a helyzet, hogy egy tinilányt nem zavar az, ha ismerkedésnél kiderül, hogy egy fiú biszexuális, és egy fiú is simán felvállalja a randin?
Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdezem, mert úgy látom, hogy az LMBTQ támogatók jelentős részét a Z generáció teszi ki.márc. 26. 19:10
1/4 anonim 

válasza:

A kérdésre a válasz szerintem igen.
A kommented szerintem nem feltétlen igaz.
2/4 anonim 

válasza:

A mai fiatalok már fel vannak háborodva, ha valaki heteró...
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem a legtöbbjüket nem zavarja, bár nem hinném, hogy jó ötlet ezzel előhozakodni az első randin.
4/4 anonim 

válasza:

Az hogy valaki biszexuális, nem befolyásol semmit egy randin. de azért jó ha tudja a másik is.
amúgy sok lánynál imponál ha biszex egy fiú. a fiúknál is szintén, ha a lány az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!