Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » El szeretnék hívni egy lányt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El szeretnék hívni egy lányt, hova vigyem?

Figyelt kérdés

Még nem vagyunk együtt, így nem rudom mennyire nevezhető ez randinak, így azt sem tudom, hogy vigyek-e neki valamit, de mostanába gondoltam, hogy már kéne egy találkozó, mert eddig csak telefonok beszeltunk v suliban.

Na és nem tudom, hogy hova kéne elhívni. Egy kb 20000 fős városban lakom, van egy tó is, habár most nem olyan szép a tél miatt. Egy naplemente is belecsusszanhatna a vegebe, de mást még nem tudom.

Fiatalok vagyunk meg, igy etterembe sem akarnam, csak valami egyszeru hely ahol lehet beszelgetni, es jobban megismerhetnenk egymast.

(Egyik ilyen lenne a kavezo, amit mar keresgelek h mik vannak, de lene masik otlet is)

ma 06:52
 1/7 A kérdező kommentje:
(A csaj 15)
ma 06:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Káve jó ötlet, azután még lehet sétálni is.

Csak a séta a hideg nyirkos idő miatt lehet nem a legjobb valasztás, ha naplementét néztek mindenképp kísérd haza

ma 06:57
 3/7 anonim válasza:
100%
Kávézó, cukrászda, vagy egy gyorsétterem. Utána séta egy hangulatos helyen, akár naplemente idején.
ma 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
15 éves még gyerek. Te hány éves vagy??
ma 11:59
 5/7 anonim válasza:
0%

Vigyen ő haza téged csináljon neked kaját és nézzetek sorit

Én ezt tenném igaz nem 15 vagyok hanem 23

ma 14:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Azota valtoztak a dolgok szoval mar nem teljesen aktualis😅

De azert koszonom a valaszokat

Meg annyi hogyha en itt lakom a varosban, de o messzeb lakik egy picit egy faluban, akkor a hazakiseros dologgal mi lesz?

Buszmegalloig elkiserem es megvarom vele az oke? (Auto nincs)

ma 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
Egy kávé a legjobb. Ott nem az evéssel foglalkozol, hanem egymással foglalkoztok, miközben kortyolgatjátok a kávét.
ma 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!