Vinted app? Szeretném feltölteni a már számomra nem kellő dolgokat erre a platformra de, a csomag küldés része,hogy működik? Oda kell vigyem valahova, esetleg a szállítók jönnek hozzám, mibe kell csomagolni? Etc etc
Szia, a csomagküldés úgy működik, hogy vagy feladod foxposttal, vagy packetán. Berakhatod kisebb dobozba, aztán azt leragasztod, vagy ha esetleg kisebb ruhadarab, akkor nagyobb buborékos borítékba. Ha foxposttal adod fel, akkor a feladni kívánt csomagoddal oda kell menned a hozzád legközelebb lévő csomagautomatához. Ott rámész a csomag feladása opcióra, és mutat majd mindent. Írd rá a csomagra a nevet, címet, telefonszámot és az e-mail címet is. (Ha beírod youtubera, találsz segítséget. Legelső feladásnál én is azt néztem.)
Packetánál is vannak átvevőhelyek, azok általában boltokban vannak. (Nálunk pl líra könyvesbolt, stb.)
Ott a dolgozók biztos tudnak majd segíteni a feladásban.
Remélem tudtam segíteni
Valaki tudna nekem is segíteni? Nem tiszta még teljesen. Mivel nem tudom a vevő adatait, akkro mit kell írjak magára a csomagra?
Egyedül egy foxpost számot kaptam, amivel ki tudom nyitni ugye az automatát.
Nemtudom, aktuális-e még, de neked nem kell semmit a csomagra írnod, #3-as. Beviszed a csomagot a Packeta pontra, bediktálod a kódot, és ott kinyomtatnak egy matricát, amin rajta vannak a szállítási adatok.
Ez az a bizonyos szállítási címke, amit a vevő "megvásárol" neked.
#3 vagyok
Köszönöm, a foxpost sikerült, nagyon egyszerű volt!
Azonban a packetával gondom akadt. Packeta z-boxhoz mentem, ahol viszont nincs semmilyen terminál és nem is tudtam sehol beírni a kódot, tehát kinyitni a széfet.😅 Z-boxnál hogy működik? Az appon se találtam semmit :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!