Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a normális ismerkedés két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a normális ismerkedés két ember között, vagy amit én gondolok (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Inkább leírom hosszabban: többször előfordult, hogy egy-egy ismerősöm (kolléga, évfolyamtárs) hirtelen odafordult és elkezdett velem szemezni. És akkor gondolom neki innentől kezdődött volna a kapcsolat, ha én ezt viszonzom. Ha meg nem viszonzom, akkor kuka vagyok/voltam. Ez valami csajozós stílus? Hogy minél több nőt minél hatékonyabban felszedjenek? Csak mert én ezt szinte sose tudtam viszonozni, én ehhez túl gátlásos vagyok, hogy csak úgy egy szinte idegennel ennyire kapcsolatba lépjek. Nekem az lenne a normális, hogy azért kicsit közel kerüljünk egymáshoz beszélgetés ilyesmi, mielőtt ennyire belemászunk a másikba. Nekem egy ilyen intenzív szemezés azt maga szentség, nem csinálom csak úgy akárkivel.
tegnap 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Most az a kérdés, hogy normális-e a szemezés? Igen, normális. Ha te nem akarsz vele szemezni, akkor az is normális.
tegnap 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem te jobban teszed ha senkivel se ismerkedsz. Ha valaki tetszik és/vagy beszélgetsz vele akkor az a normális, hogy a szemkontaktust felveszitek. Persze nem bámulni kell a másikat szempillantás nélkül, másfelé is pillanthatsz, de a szemkontaktus fontos. Olyan nem létezik, hogy valakivel szóba állsz, rá se nézel mert nem mersz és akkor abból kapcsolat lesz. Inkább dolgozz a gátlásaidon mert még bunkó dolog is ha a szemkontaktust kerülöd.
tegnap 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

Én értelek, de szerintem ne bánd. Ez jó szűrő. Neked olyan férfi kell, aki lélekből kerül először közel hozzád. Akinek ez sikerül, azzal automatikusan menni fog a szemezés, de másféle, nem az a kihívó, hanem az a tágra nyílt pupillás elveszek a tekintetedben. Én is ilyen vagyok, főleg azzal nem merek szerezni, aki tetszik, szóval ha a lesütött szempillákból akar valaki arra következtetni, van-e esélye, nem sokra jut velem se.

Viszont lelkileg közel kerülve feledkeztem már bele férfi szemébe.

tegnap 14:20
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

"Csak mert én ezt szinte sose tudtam viszonozni, én ehhez túl gátlásos vagyok, hogy csak úgy egy szinte idegennel ennyire kapcsolatba lépjek. Nekem az lenne a normális, hogy azért kicsit közel kerüljünk egymáshoz beszélgetés ilyesmi, mielőtt ennyire belemászunk a másikba."

Mivel mászik beléd? Azzal, hogy rád néz? Normális szemezni. Az a beteg dolog, hogy te rá se mersz nézni a másikra!

tegnap 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Most mi is a kérdés?
tegnap 14:49
 6/9 A kérdező kommentje:

3

Úgy látom, csak te értetted a kérdést. Nekem nem gond kihívóan nézni valakire nem csak elveszni a tekintetében, onnantól, hogy lelkileg közel érzem. De azt kicsit furának érzem, hogy így nézzek valakire, akiről semmit se tudok, mert (gondolom erre kellene beindulnom, tekintve, hogy ezen a ponton mást nem tudok róla) hogy jól néz ki.

tegnap 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Demiszexuális vagy? Úgy tűnik. Nos demiszexuális való hozzád. Heteroszexuálisak beindulnak egymásra és szemeznek ezerrel.
tegnap 15:37
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a szemezés, mosoly jó visszajelzés, hogy nyitott vagy vele az ismerkedésre. Hogyha nem vagy nyitott, akkor nem voszonzod, nem mosolyogsz, kerülöd a szemkontaktust. Ha valaki rendszeresen bámul, az mindenki számára zavaró.
tegnap 16:20
 9/9 anonim ***** válasza:

6

Hát pedig elég sok kapcsolat szokott így indulni, hogy jól megnézed a másikat... Csak neked fura ez.

tegnap 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!