Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ez az ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez az ismerkedés manapság? Tényleg látszik hogy tetszem neki, de gáz. Bővebben

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy férfival, mert már nem fiú (29 éves), jól keres, van saját lakása és autója (csak hogy az anyagiakat letisztázzuk), szerintem egy vacsi beleférne a keretébe.

De egy darab igazi randink volt, az első, amikor megittunk egy kávét.

Második alkalommal szakadt az eső, szar napom volt, de a találkozót nem akartam lemondani, így átjött hozzám, csak beszélgettünk.

Harmadik alkalommal kb. meghívatta magát hozzám hogy filmezzünk, mert nála felújítás van.

Tényleg ennyi lenne a randi hogy meghív egy kávéra és utána jönnek a "filmezős" randik?

Ez olyan gáz számomra, nem is mentem bele.

2022. szept. 4. 18:54
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
65%
És le se szoptad???.…
2022. szept. 4. 18:58
 2/15 anonim ***** válasza:
52%

Én ezt megelöztem.

Nekem is volt hasonlo csak ennél rosszabb.

Állandoan cska hozzamcsapódott ha mentem valahova, jött velem mint vmi haver.

A legtöbb amit tett hogy elvitt engem automósba az összes többi "program" az en dolgom volt. Pl eljott velem ha bevásárolni megyek vagy ügyintezni stb.

Ez mellett sokat beszelgettunk felcaillant bennem a remeny hogy intelligens amugy, fel is tudok rá nézni a gondolkodasa miatt, lehet nem kéne csak ugy kidobni.

De aztán minden ilyen osszefutás végén kérdezte feljohet e hozzám.

(De se csók nem volt addig sem, olelés, de baráti érintés sem de ő fel akar jönni)

Igy az osszefutasokbol az lett hogy ő azt várta mindig mikor viszem fel(szinte örült az esőnek vagy hidegnek is hátha akkor muszájbol felhivom magamhoz de nemm tettem akkorsem)én meg azt vártam mindig, hogy egyáltalán mikor fog ő engem elhivni randira??

Az egészbol az lett, hogy mellette lett egy barátom közben, (aki kb bőven felette áll anyagiakban is, helyességben is, sikerekben is akivel nemhogy tandink volt hanem már elsőre hatalmas események sztorik élmények tömkelege, barátok kapcsolatrendszerek is.)

Ő pesig maradt barátzónaban ami nem is rossz mert vannak amugy közös dolgaink igy. Pl kimegy kulfoldre addig nala ingyen is lakhatnék ha akarok max felujitás féléért cserébe meg ilyesmik. Szoval azért tudunk ebben abban másban is egyuttgondolkodni.

Ő valszeg az a tipus aki olyat keres aki feljár vkihez ingyenmenetre, a nőert 1 szalmaszálat nem tesz keresztbe. Az a nő csak a jó aki ezt bevállalja, a többi mehet.

2022. szept. 4. 19:05
 3/15 anonim ***** válasza:
*akihez majd feljárogat
2022. szept. 4. 19:06
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Van akivel ilyen volt nekem is, sose akart menni sehova, első randi után csak otthon tv..

A férjem szerencsére nem ilyen, nagyon sok randink volt, kávézó, kirándulás, mozi, étterem, fürdő. Azóta is sokszor kimozdulunk, kellenek a közös programok, élmények, nem csak az otthon ülés.

2022. szept. 4. 19:07
 5/15 anonim ***** válasza:
54%

Ha csak ennyi a bajod, hogy nem hív meg vacsirázni étterembe, akkor elég felszínes dolog ezen kattogni. Ha tetszik, bejön a személyisége, jól érzed magad vele, megvan az összhang, alakul a kapcsolat, akkor én a helyedbe örülnék, hogy minél hamarabb minél közvetlenebb viszonyba kerülünk. Én legalábbis úgy vagyok vele, hogy ha valakivel megy a dolog, akkor menjen minden természetesen, haladjunk, ne játszmázzunk. Ha meg többször össze kell ülni semleges helyen és 3. 4. 5. ... randin is azt latolgatni, hogy működhet-e a dolog... annak én nem sok értelmét látom, ha nincs meg a 'varázs'.

Más kérdés, ha nem jön be, és az a bajod, hogy pofátlanul meghívatja magát, nem akar ő is beletenni az ismerkedésbe. Esetleg erről van szó?

2022. szept. 4. 19:09
 6/15 A kérdező kommentje:

Nekem ez nagyon hiányzik, hogy meglegyen az az igazi randis időszak és nem rögtön az elkényelmesedés.

Tényleg látni rajta hogy tetszem neki. De nekem ez így egyáltalán nem szimpatikus.

2022. szept. 4. 19:10
 7/15 A kérdező kommentje:

Igen, ez is a gondom. Ez írta: nem nézünk ma meg egy filmet nálad? Hát nem.

Semmi energiát nem tesz bele.

Oké, hogy vannak ilyen emberek, de akkor ezek szerint nagyon nem illünk össze, ha más az elképzelésünk. Vagy ő otthon ülős, én meg folyamatosan mennék.

Nem mondom hogy vacsi legyen, de legyenek már valami programok mielőtt felhívatja magát. Séta, iszogatás, múzeum, bármi ..

2022. szept. 4. 19:13
 8/15 anonim ***** válasza:
61%

Nekem olyan is van(volt),aki első cseteleseknél azon erőlködött (messeng.)hogy én hivjam fel.őt videocsetre.

Nem tettem.(de mondtam neki hogy én őt várnám h engem hivjon*) Hát csetelgettünk tovabb. Meg arrol is mikor jo videocsetelni. De heteken is át naponta. És aztan megint ezt kérte tőlem, és elég határozottan is, hogy hivj.

Most komolyan..ha mégcsak felhívni sem képes egy férfi egy nőt(ráadasul ingyen), attól mit akarjak én?

Gyerekek, csak az ujját kellett volna a képernyőre tennie. De az istennek sem ment neki. Ennyi sem.

Nem értem mit akarnak.ilyenek egy nőtől.

Még reagáltam neki ugyan hogy ha lassan 1 hónapja beszelunk es annyi sincs benned hogy hívj, akkor en miert tenném? Ezt töröltem(de lehet látta mert jelen volt) es atirtam arra hogy nem hivlak.már erről beszéltunk*.

És erre se kép se hang! Nem irt rá semmit vagy nem tudott mit. Kb estig vártam és tiltottam.

A mai ferfiakkal én nem tudom mi van, de ez?

2022. szept. 4. 19:24
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Hát sztm gáz így.

Szerencse vannak normális férfiak, akik nem így ismerkednek.

N 30

2022. szept. 4. 19:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hamar kiderult, lepj tovabb.
2022. szept. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!