Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ez az ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez az ismerkedés manapság? Tényleg látszik hogy tetszem neki, de gáz. Bővebben

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy férfival, mert már nem fiú (29 éves), jól keres, van saját lakása és autója (csak hogy az anyagiakat letisztázzuk), szerintem egy vacsi beleférne a keretébe.

De egy darab igazi randink volt, az első, amikor megittunk egy kávét.

Második alkalommal szakadt az eső, szar napom volt, de a találkozót nem akartam lemondani, így átjött hozzám, csak beszélgettünk.

Harmadik alkalommal kb. meghívatta magát hozzám hogy filmezzünk, mert nála felújítás van.

Tényleg ennyi lenne a randi hogy meghív egy kávéra és utána jönnek a "filmezős" randik?

Ez olyan gáz számomra, nem is mentem bele.

2022. szept. 4. 18:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Voltam ilyen helyzetben én is. Első találkozás kávézás, másodiknak filmezést hozta fel. Bennem is ez volt, hogy nem túl kreatív ez az egész találkozásdi. Már ezzel a filmezés dologgal is úgy voltam, hogy már az elején erről szól, mi ez a kényelmesség? Aztán meggyőztem magam (de minek...), jó mondom magamban szimpatikusnak tűnik, jó a modora...stb nem akarom egyből leírni.

Belementem, hogy jó akkor filmezzünk. Közben magamnak megfogadtam, hogyha végetér a film és elbúcsúzunk és akkor sem fogalmaz meg egy konkrét normális randit akkor ennyi volt. Vége a filmnek, elköszönés, nem volt semmi ígéret. Mondom jó akkor vége, nem pazarlom erre az időmet. Nem 25 éves házasok vagyunk, hogy filmezgessek, mintha már ezer éve ismerném...

"Nem mondom hogy vacsi legyen, de legyenek már valami programok mielőtt felhívatja magát. Séta, iszogatás, múzeum, bármi .."

Teljesen igazad van.

2022. szept. 4. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem akar randizni, nem akar energiát bele tenni, lehet csak szexelni akar és azt akarja minél gyorsabban elérni, lecsekkolni, hogy ott milyen vagy, addig nem tenne bele semmi... Lehet nincs is nála felújítás, csak addig még a kéróját se kell rendbe vágnia... vagy nincs is. De ez már a legrosszindulatúbb feltételezésem. Részemről aki nem akar "normálisan" ismerkedni, mielőtt betolakodna az intim szférámba (pl. lakás), az mehet... rövidítse le az utat mással.
2022. szept. 5. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Harmadik alkalommal kb. meghívatta magát hozzám hogy filmezzünk, mert nála felújítás van."

Mi az összefüggés?? Attól, hogy felújítás van lehet kitalálni valahol egy külső helyszínen egy randit.... Ez csak ürügy. Én azt mondtam volna: Felújítás van? Nálam is az van.

"Tényleg ennyi lenne a randi hogy meghív egy kávéra és utána jönnek a "filmezős" randik?"

Az ő felfogása szerint ennyi. Utána jött volna az, hogy hát sétálni se akar, mert hideg van, megfújja a szél.... Vagy mindegy milyen indok, csak hogy ne kelljen sehova menni.

2022. szept. 5. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Ok, mit szerettél volna?
2022. szept. 5. 12:29
 15/15 anonim ***** válasza:
19%
Ha nekem tetszik valaki, akkor l*szarom hova megyünk. Nem kéne ezen fennakadni, de akkor válogass, van még időd gondolom... 🙄
2022. szept. 5. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!