Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van manapság ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van manapság ennyi tisztázatlan kapcsolat?

Figyelt kérdés
Sosem értettem, miért nem mondja meg valaki nyíltan,hogy mit szeretne a másiktól. Pl. Ha szexet akkor azt, ha kapcsolatot, akkor azt. És miért kell ellentétes jeleket küldeni, majd eltűnni. Sokkal boldogabbak lennének az emberek, ha mindenki nyílt lapokkal játszana.

2022. febr. 15. 14:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Na... Az utolsó probalkozasommal ugyan ez volt a gondom. 37 éves pasi, rá kérdeztem mit is akarunk egymástól, terelt, hárított, hibaztatott mindenért, hazudott rólam stb..hát őszintén engem is nagyon foglalkoztat ez a kérdés!!!
2022. febr. 15. 14:41
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Mert ameddig nem merül fel egy ilyen kérdés, addig a választ adó félnek arany élete van. Maradjunk a szexes példánál. Van vele valaki, akit akkor dug meg, amikor csak akar, mindenféle kötelezettség nélkül. A másik fél viszont lehet, hogy többet akar, és ha kiderülne ez, akkor megszakítaná a kapcsolatot.
2022. febr. 15. 14:44
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mondják ki sokan, hogyha csak szexet akarnak, mert akkor nem kapnák meg. És azért van ennyi tisztázatlan kapcsolat, mert erre van igény...
2022. febr. 15. 14:52
 4/21 anonim ***** válasza:

Ögy kimaradna az ismerkedés hódítás.

Ha vki szexet akar a másik nem feltétlenul.

De ismerkedes flört hódítás után mar lehet szexelnek.

Ez nem olyan hogy barkinek neki szegezzük hogy marpedig en kapcsolatot akarok, igen vagy nem.

2022. febr. 15. 15:03
 5/21 anonim ***** válasza:
*így kimaradna
2022. febr. 15. 15:04
 6/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
92%
Nagyon jó lenne, ha ez így működne, de sajnos az emberek többsége határozatlan és fél a visszautasítástól.
2022. febr. 15. 15:16
 7/21 anonim ***** válasza:
97%
Nekem az exem 1,5 év után közölte hogy ő erre inkább csak szexkapcsolatként tekint. De imádja, és nem akarja elveszteni. 5 perc múlva már elvesztette😅
2022. febr. 15. 15:17
 8/21 anonim ***** válasza:
29%
7# Én örülnék egy 1,5 éves szexkapcsolatnak. Szar a hiúságomnak, de jó a testemnek :)
2022. febr. 15. 15:25
 9/21 anonim ***** válasza:
32%

Ez nem a nyíltság meg őszinteség kérdése függ. Nagyon sokan keverik, pedig semmi köze nincs hozzá.

Szerinted ha én elkezdek kavarni, ismerkedni valakivel, majd tudom, hogy mit akarok tőle? Honnan tudnám, ha még meg sem ismertem? Lehet, hogy közben rájövök, hogy nem az igazi a dolog. Ettől nem voltam szarfej vagy hazug. De fordítsuk meg: lehet, hogy az ismerkedés kezdetén csak szexelni akarok vele egy jót. Aztán többet kezdek el látni benne. Akkor mi a helyzet? Mondjam meg az elején, hogy "veled csak szex, semmi más?" Mi van, ha utána belészeretek?

7# Van, aki erre 1,5 év után jön rá. Sajnos ez van.

F

2022. febr. 15. 15:28
 10/21 anonim ***** válasza:

9# Elnézést az első mondatért.

Szóval: "Ez nem nyíltság meg őszinteség kérdése"

Ezt akartam írni. Beszélni magyar, eskü.

2022. febr. 15. 15:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!