Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire motivál titeket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire motivál titeket az ismerkedésben az, hogy a társadalom sokkal értékesebb embernek fog tartani, ha van párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
tegnap 15:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez még soha eszembe sem jutott... De lehet csak azért, mert én magam sem tartok senkit értékesebbnek akkor, ha van párkapcsolata.

Ha téged ez motivál, az már régen rossz...

tegnap 15:47
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, nem érdekel az ő véleményük. Magam miatt keresek társat.
tegnap 15:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Miert tartana a tarsadalom ertekesebbnek???
tegnap 15:50
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

Sok évig voltam egyedülálló, társra vágytam, de soha eszembe nem jutott ilyen szempont. ÉN akartam társat magamnak.

Ha te emiatt akarsz magadnak társat, kérdező, akkor remélem sose lesz neked. Mert az ilyen ember csak boldogtalanná teszi a párját.

tegnap 15:53
 5/18 A kérdező kommentje:
3-as azért, mert ha van párod azzal be tudod bizonyítani a társadalomnak, hogy kellesz valakinek. Ha nincs párod az azt jelenti, hogy nem kellesz senkinek, így a társadalomnak se kellesz.
tegnap 15:53
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy hibás és elavult berögződés utóhatása a társadalmunkban, semmi több. Még abból a korszakból való, ahol 20onévesen házasodtak az emberek, és azért mert "ez a világ rendje". Egyébként annyi valóságalapja van a kérdésnek, hogy ez a hozzáállás sokakban még mindig nem kopott ki. Én is van hogy érzem furán néznek hogy pl egyedül vagyok. De csak ezért meg főleg nem fogok összeállni valakivel, hogy a hiányában majd bizonyos emberek mit gondolnak rólam. Szóval a kérdésre válaszolva, engem pl semennyire.
tegnap 15:54
 7/18 anonim ***** válasza:
39%
Sajnos még mindig él a sztereotípia! Párkapcsolatban, házasságban élő ember✅ de ha szingli akkor🚩! Sokan változtak, de a többség gondolkodását nem lehet megváltoztatni varázsütésre! Sokan anyagi érdekekből 'kényszerülnek' kapcsolatba, mert csak így élik túl! A mamahotelesek helyzete pedig egyenlő a 0-val, nekik tényleg marad a prosti, és/vagy az örök magány...
tegnap 15:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#5 ez nem igaz. A társadalomnak és az országnak nem adófizetőkre van szüksége. Én havonta betolok 900e-et az államkasszába, szóval én társsal, meg társ nélkül is hasznos tagja vagyok a társadalomnak és az országnak.
tegnap 16:00
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha társadalom ez alapján értékesebbnek itél akkor nem akarok. Lázadok a társadalom ellen...
tegnap 16:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Szarok a társadalomnak ezért a társadalomért nem teszek semmit.
tegnap 16:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!