Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság ennyi tisztázatlan kapcsolat?
9# ha ismerkedtek, talalkozgattok, napi szinten hív át hozzá, de persze az első pár randin vacsora, mozi megvolt... Visza terve hívogat át magához, az ember lánya an fel merül a kérdés aki kíváncsi, vagy legalább felnőtt ember létére tisztázzuk már le ki is mit akar a másiktól?! 37-38 évesen ez ennyire lehetetlen? Beszélgettem 21-26 éves sraccokal, ismerőseim de ők meg tudták fogalmazni vagy kontorfalazas nélkül közölni, hogy neki ez nem probléma, ő most csak ismerkedik a csajjal max szex vagy barátság extrákkal kapcsolatot akár. Na puff. Nekik megy? Az olyannak miért nem?!
2022. febr. 15. 15:35
A zemberek nem merik vállalni a felelősséget, és így jobb nekik.
2022. febr. 15. 15:36
Ki az aki elso nap tudja hogy marpedig nekem tole lesz gyerekem meg ilyenek? Vagy kizarolqg csak szex lesz vele másra semmire nem jo?
Ezt nem lehet igy.
2022. febr. 15. 15:39
12#nek pont, hogy teljesen igaza van és a 11-nek!
2022. febr. 15. 15:39
Egy kapcaolqt az egy folyamat.
Megismerés tetszés vonzás a másik kipróbálása döntés mellette vagy inkabb nelkule.
Képlékeny halmaz az egész. Bármilyen életesemény összehozhatja jobban a párokat, barmelyik meg szétszedheti.
Mint egy folyam az egész.
Es nincs jogunk a másik felé elvárásokat se támasztani. Szabad ember.
2022. febr. 15. 15:40
15# te nagyon kevered a szezont a fazonnal. Nem házasságról van it szó, de még a fél tett kérdést se érted. Nagyon el beszélünk egymás mellett!!!!
2022. febr. 15. 15:42
11# Értem, mit mondasz. Szerintem is elvárható, hogy AMENNYIBEN az illető már tudja, hogy mit akar, akkor azt közölje.
Viszont van az a fázis, amikor az ember még nincs tisztában azzal, hogy a másikkal hányadán áll. Ez szerintem még felnőtt fejjel is előfordulhat.
Lehet bennem egy alap drive, hogy pl "komolyat keresek", de hogy arra az adott randipartner lesz-e a megfelelő válasz, azt az elején még nem lehet eldönteni.
2022. febr. 15. 15:43
17# ha egy x ideje napi kontaktban vagytok, szinte minden du-este együtt vagytok, csak forr már az emberben valami nem? Annyit akár lehetne már akkor mondani, hogy jól érzem magam veled, nem csak szexre kellesz stb... De lehet én látom roszul. De aki csak terel, harit és játssza a kukát... Hát én nem tudom
2022. febr. 15. 15:48
18# Persze. Amint többet látok benne, elkezdem jelét adni, hogy komolyak a szándékaim és össze is jövünk. Legalábbis én.
2022. febr. 15. 15:50
Nézzétek meg a százalékom. Kapcsolatban lévő férfiként írtam a válaszaim és kaptam a pontozásokat. Na, ennyire nem veszi be a többség gyomra az őszinteséget. Így nem kell csodálkozni, ha nem is hajlandók rá az emberek, mert jobban szeretik a hazugságokat.
2022. febr. 15. 15:52
További kérdések: