Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, könnyűnek vagy nehéznek tartjátok manapság az ismerkedést?
Nincs nagy baráti köröm + bulikba se nagyon lehet járni erre ahol lakom, így neten ismerkedek leginkább hasonló stílusú emberekkel mint én
Sajnos elég kevés férfi van akivel rendesen el isntudok beszélgetni, mert általában 1-2 szavas válaszokat adnak, szóval nehéz...
Egyszer randiztam egy fiúval aki messzebb lakott, 3x randiztunk, nagyon jó volt, viszont egy idő után mikor nem tudtunk úgy találkozni kezdtek elfogyni a témák és már nem beszélünk
Nem jártam eddig sok sikerrel, bár még csak 18 vagyok.
6.
Nálam is-is, mindkettő fontos
Bár bevallom, gyengeségem ha valaki egyetemista, az egy nagy +pont
6-os:
Az intellektusa. Főleg a humora, ami meg tud fogni. A kinézetre nem fektetek nagy hangsúlyt, mivel egyrészt én sem vagyok egy topmodell (átlagos lánynak tartom magam), így nem gondolom, hogy bármilyen elvárásom lehetne a másik felé e tekintetben, másfelől elég széles skálán mozog az ízlésem. Ennek ellenére kb. mindig vonzó férfiakkal sikerül ismerkedésig vinni a beszélgetést. :D
Régebben kb. a szociális helyzete is mindegy volt, most viszont hogy már egyetemista vagyok, a 8-ashoz hasonlóan nagy pluszpont, ha valaki egyetemista, vagy már végzett valamit. Nem amiatt, mert "akkor biztosan nagy fizetése van", vagy bármiféle presztízsre hajtanék, pusztán könnyebb kapcsolódni olyan emberekhez, akik értik, ha nem vagyok napokig elérhető a vizsga időszakban, vagy tudnak osztozni abban a kínban, amit a szab.válok + kötelező tárgyak problematikája okoz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!