Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy szívesen találkoznék vele, de ha csak szexet akar akkor nem? L
Van egy srác, buliba találkoztunk, de nem sokat beszélgettünk. Elkezdünk táncolni, csókolóztunk is, de ennyi. Utána nem is keresett, pedig lett volna lehetősége. Pár napja matcheltünk tinderen, egyből kérdezte, hogy nem-e találkozunk. Valószínű, hogy csak szexelni akar, amit nem szeretnék, viszont szívesen beszélgetnék vele, megismerném.
Nem tudom, hogy kell ezt értelmesen közölni, nem akarok fenyegető lenni, de nem szeretném ha találkozunk és ha nem lesz semmi, akkor meg úgy érzi "átvertem"
Mert te nem éreznéd magad átverve, hogy nem szól semmit, csak találkozni hív el, de sunyiban csak szexelni akar?
Ha ő se képes bármi konkrétat említeni, akkor nincs miért hisztiznie, nem vered át semmivel. Te találkozás alatt csak ismerkedni akarsz, ennyi.
Attól kezdve, hogy volt már smárolás is első találkozáskor, nehéz lesz...
Ha szóba jön köztetek a szex téma, akkor mondd/írd azt, hogy te még lelkileg nem állsz rá készen.
Ha személyesen találkozol vele, és testi kontaktust akar veled létesíteni (érintés, tapizás), akkor húzódj el tőle.
Talán ilyen jelekből le fog neki jönni, hogy csak barátként kezeled.
Én legit nem értem hogy tudtok lesmacizni egy srácot akivel csak aznap láttátok egymást elsőre. lol
Tényleg jogosan hihet dugópajtinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!