Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 hónap ismerkedés/járás után mennyire normális, hogy a barátom ennyire otthon érzi magát nálam? bővebben
Egy városban vagyunk, egyetemisták, lakásban mindketten, mindkettőnknek vannak lakótársai. Neki 1, nekem 2 lakótársam.
Nem rég kezdtünk ismerkedni, járni.
Mindig ő jön át hozzám, nálam alszik. Ő még soha nem hívott magához, ezért vagyunk mindig nálam.
Mostanában nagyon otthon érzi magát ott. Edzés után nem tusol hanem nálam, meg úgy általában ha itt alszik mindig itt tusol. Hozza a tusfürdőjét, váltás alsót. (én eddig ha valamelyik barátomnál ott aludtam, indulás előtt mindig letusoltam)
Nyilván a többiek sem örülnek hogy van ott +1 "lakó", aki használja a vizet.
Ez teljesen oké lenne ha egyedül élnék, de mondjuk 1.5 hónap után lehet hogy ott se tartanám teljesen jónak.
Többször mondtam hogy menjünk az ő albérletébe, de mindig jött valami kifogással. Hogy a lakótársa zavaró tényező, most nincs kitakarítva.
23L, ő is 23F
Beszéltem a lakótársaimmal erről, hogy néha ott aludna a barátom. Mindenkinek teljesen oké volt, mert heti 1 alkalomról volt akkor szó.
De ez mostanában nagyon megsűrűsödött.
Mi az hogy te nem mehetsz hozzá? Ez így sz..r! Ugyanúgy van lakótársad neked is.
Szerintem ez nem komoly így.
Ne röhögjön hanem fizessen pénzt. Ez téged kihasznál!
Na ezért nem bírtam a velem egykorú fiúkat!!!
Valoszinuleg baratnoje van, es neki gyanus lenne, ha tusolna, mielott elmegy otthonrol, ezert tusol nalad. En kicsit nyomoznek utana, lehet erdekes dolgokra bukkannal...
N.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!