Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 hónap ismerkedés/járás után mennyire normális, hogy a barátom ennyire otthon érzi magát nálam? bővebben
Egy városban vagyunk, egyetemisták, lakásban mindketten, mindkettőnknek vannak lakótársai. Neki 1, nekem 2 lakótársam.
Nem rég kezdtünk ismerkedni, járni.
Mindig ő jön át hozzám, nálam alszik. Ő még soha nem hívott magához, ezért vagyunk mindig nálam.
Mostanában nagyon otthon érzi magát ott. Edzés után nem tusol hanem nálam, meg úgy általában ha itt alszik mindig itt tusol. Hozza a tusfürdőjét, váltás alsót. (én eddig ha valamelyik barátomnál ott aludtam, indulás előtt mindig letusoltam)
Nyilván a többiek sem örülnek hogy van ott +1 "lakó", aki használja a vizet.
Ez teljesen oké lenne ha egyedül élnék, de mondjuk 1.5 hónap után lehet hogy ott se tartanám teljesen jónak.
Többször mondtam hogy menjünk az ő albérletébe, de mindig jött valami kifogással. Hogy a lakótársa zavaró tényező, most nincs kitakarítva.
23L, ő is 23F
Elfelejtettem, egyszer hívott hogy aludjak én ott, de másnap vizsgám volt. És ezt tudta, hát kössz nem.
És azóta mondta már hogy ő hívott, de én nem mentem.
Na csak ez a kis löket kellett ahhoz, hogy belássam ez így nem kapcsolat. Úgyhogy vagy lesz változás, vagy ilyen kullancs ne csüngjön rajtam
Biztos vagyok benne, hogy a hatalmas rendetlenség, esetleg kosz miatt nem hív.
Nálam meg mindig csillog-villog minden, szeretek takarítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!