Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha belájkoltam véletlen egy pasi régebbi bejegyzését? Mit gondolhat most?
Rákerestem a srácra és láttam egy videót amit megosztott még november végén. Ismerősök vagyunk de valahogy nem láttam ezt a megosztását. Szerettem volna megnézni kik lájkoltam de véletlen én magam is belájkoltam, mert ott volt pont felette a jel. Elkapott a frász de nem mertem visszavonni hiszen úgyis kap értesítést és akkor biztos hülyének néz ha látja, hogy visszavonom. Most mit gondolhat rólam?
Pár éve kavartunk, találkozgattunk, szexeltünk de a távolság miatt (az országban él de messzebb) jobbnak láttam ha nem erőltetjük. Neki kezdtek érzelmei lenni, távkapcsolatot akart de egyikünk sem akart költözni.
Pár napja egy történetemet megnézte facebookon, innen jutott eszembe most, hogy ránézek mi van vele de elbénáztam.
Szerintetek visszavonjam mégis még most?? Mit gondolhat, miért nézegetem az egy hónapos posztjait?
25L
Szerintem ha visszavonod, akkor törli az értesítést is.
(ezért van egy 2. profilom is, zukorberg aktuális marhaságait teszteljem ilyen esetekben)
Vagy tiltsd le pár napra az embert, akkor tuti nem kap értesítést, és vond vissza a like-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!