Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véletlenül belájkoltam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül belájkoltam az exbarátnőm új Facebookos profilképét. Vajon mit gondol most?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen vagyunk túl egy nagyon fájdalmas szakításon, aztán ma lecserélte a profilképét és én meg rá pár percre ránagyítottam és a hülye képernyő elugrott én meg rányomtam a lájkra. Visszavonni gázabb lett volna?
2024. jan. 3. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd úgy szerintem.
2024. jan. 3. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Nincsenek a véletlenek! 😊

Hagyd úgy, mert igen, gázabb visszavonni.

2024. jan. 3. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem kínos.

Gondolj arra, hogy a hírfolyamot pörgetted és pörgetés közben érzékelte úgy a facebook, hogy te like reakciót raksz a képre mikor felfelé vagy lefelé akartad vinni a hírfolyamot ezzel le is van tudva , velem már volt ilyen pont így történt meg

2024. jan. 3. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Én nem is látom hogy ki lájkolja a képeimet, mert mindig belekotornak kivülről a fiókomba:D Szóval ez nem ügy.
2024. jan. 3. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Ha egyszerre visszavonod nem is mutatja neki.

Amúgy meg ne foglalkozz vele...gondol amit akar.

N 31

2024. jan. 3. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
47%

Uhh na akkor véletlenül lájkolta az exem szakítás után fél évig mindenemet😂 profilkép és amikor kitettem hogy kapcsolatban😂

A legjobb hogy egy másik exem egy 4 éves képemet lájkolta egyszer 😂😂

2024. jan. 3. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet "véletlenül" belike-olni.

Eleve nem kell nézegetni az exek képeit, mert creepy.

Exem is eljátszotta ezt egyszer, rögtön tiltottam, és kizártam a profilom láthatósági köréből.

2024. jan. 3. 21:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne van, hogy nálam a mobilom úgy érzékelte, hogy miliméterrel arrébb raktam a kezem a képernyőn és full máshova érzékelte, hogy kattintani szeretnék
2024. jan. 3. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
En siman leszoktam szedni még azonnal a véletlen like-jaimat. Es remenykedem h még nem latta
2024. jan. 3. 22:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Vond vissza persze. Ilyen pletykafészkeknek elmondhatod hogy netezgettél véletlen benyomódott, és csak nemrég vetted észre, hátha továbbadják neki is meg aki látta. Minek legyen ott a neved nála, szedd le.
2024. jan. 4. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!