Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal 3 eve egyutt vagyunk soha senkit nem lajkol , es most van egy lany akinek egy darab mostani fotojat belajkolta. Majd ra egy nappal a lany letiltotta mindket insta profilomat. sose talalkoztunk es a munkahelyi profilomat is tiltotta?
Figyelt kérdés
100%ban megbizok a paromban, soha nem fordult elo hasonlo. Aggodnom kene?2023. márc. 17. 18:57
2/39 anonim válasza:
Nem is kicsit..
Csak úgy nem tiltjuk le egy személy összes profilját, lehet ki akar pakolni képeket a paliddal, és nem akarja, hogy lásd.
4/39 A kérdező kommentje:
De nincs is alkalma megcsalni.. annyira bizom benne hogy ez egy veletlen
2023. márc. 17. 19:06
5/39 A kérdező kommentje:
Rakerdeztem a paromnal van e valami amit titkol , soha nem hazudott . Nem nezem ki belole … de nem merek konkretan a lany nevere rakerdezni mert akkor kiderul hogy “nyomoztam” utana
2023. márc. 17. 19:08
6/39 anonim válasza:
A csaj bebuktatta magukat mert ennyi esze van. Az más kérdés, hogy te még butább vagy ha ennyire nem esik le, hogy ezt benézed mert húúú nem nézed ki a barátodból. A te bajod, ez így a meg is érdemled kategória viszont.
7/39 anonim válasza:
Szerintem sem jelent sok jót sajnos.. :(
8/39 A kérdező kommentje:
Akkor segitsetek kerlek , hogy hozzam ezt fel hogy elmondja ? Mert ugyis letagadna
2023. márc. 17. 19:13
9/39 anonim válasza:
Lehet csak a nő hajt rá.
A hazugságot általában nem beismerni szokták rákérdezésre.
10/39 A kérdező kommentje:
Akkor hogy deritsem ki? Annyira ketsegbe vagyok esve
2023. márc. 17. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!