Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal 3 eve egyutt vagyunk soha senkit nem lajkol , es most van egy lany akinek egy darab mostani fotojat belajkolta. Majd ra egy nappal a lany letiltotta mindket insta profilomat. sose talalkoztunk es a munkahelyi profilomat is tiltotta?
Látod kedves kérdező.. én mondtam, hogy ne hallgass az itteni nőkre.. beléd is tették az ideget (ha már nekik szar az élet legyen a tiéd is az elven működnek)
Az utolsó 3 válaszoló tök korrekten leírt mindent mégis le vannak pontozva mert ezen az oldalon a “biztos megcsal” válaszon kívűl semmi sem helyes és elfogadható…
Meg mik ezek a hülyeségek, hogy várd ki figyelgesd stb. ennél betegebb dolgokat nem is csinálhatnál..
Felnőtt emberek vagytok szerintem a pároddal, a kapcsolat alapja meg a kommunikáció szóval beszéld meg vele, ha nem tudod akkor annyit is ér ez a kapcsolat..
Biztosan megcsal vagy kavar a novel. Szerintem ne varj semmifele visszacsatolasra, mert csak az idode pazarlod vele. Olyan nincs, hogy a pasid lajkol egy not aztan a no teged letilt mindenhonnan. Ilyen nincs a foldon ez nem a véletlen muve.
Ha nagyon akarsz bizonyitekot akkor sajnos kutakodnod kell a pasi telefonjaban, de siman lehet mar mindent is torolt vagy gondolom hozza sem fersz.. nyomozz ezerrel vagy pedig hagyd el azonnal. Szembesitsd, hogy tudod mi a helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!