Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A baratommal 3 eve egyutt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratommal 3 eve egyutt vagyunk soha senkit nem lajkol , es most van egy lany akinek egy darab mostani fotojat belajkolta. Majd ra egy nappal a lany letiltotta mindket insta profilomat. sose talalkoztunk es a munkahelyi profilomat is tiltotta?

Figyelt kérdés
100%ban megbizok a paromban, soha nem fordult elo hasonlo. Aggodnom kene?

2023. márc. 17. 18:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem most ne csinálj semmit. Várj egyelőre türelmesen, ha valami alakul köztük akkor annak hamarosan lesz valami látszata, és akkor feltudod hozni.
2023. márc. 17. 19:34
 22/39 anonim ***** válasza:
85%
Le fogja tagadni. Felesleges kérdezned, csak óvatosabb lesz. Én a helyedben regelnék egy másik instát, és figyelnék.
2023. márc. 17. 19:44
 23/39 A kérdező kommentje:

De a csaj hulye lenne kirakni vele sztorit … barki meglathatja es elkuldi nekem.

Bizom benne es csak neha nezek ra kiket kovet

Ezt tok veletlenul vettem eszre

2023. márc. 17. 19:49
 24/39 anonim ***** válasza:
8%
Belájkolta, letiltotta, insta. Fúúú micsoda mélységek! Tavaly a tarhonya termés felét meg nem takarították be.
2023. márc. 17. 19:53
 25/39 anonim ***** válasza:
93%

Ne hozd fel még a párodnak,mert áldozat szerepbe teszi magát és te leszel a rossz.

Inkább próbáld meg megfigyelni a dolgokat! Akár egy új,titkos instáról.

2023. márc. 17. 20:10
 26/39 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek aki irt, nagyon aggodom mostmar . Nehez lesz kibirni hogy ne boruljak ki de igyekszem inkabb csak csendben kivarni hogyan alakul az egesz.

Ha valakinek van valami otlete meg szivesen varom akar uzenetben is

2023. márc. 17. 20:23
 27/39 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is volt ilyen faces instas pasim, félreérthető like-olásokkal, relefondugdosással, és ő féltékenykedett.

Mondanom sem kell gondolom.

Es ez 35 felett! Szivecskézés követgetés, mert juj p.ncik.

Azóta olyan párom van aki nem faces instás puszis likolós szivecskézgetős f.sz.

2023. márc. 17. 20:44
 28/39 anonim ***** válasza:
45%

Azt jelzi neki instàn hogy megnézed?

Az hogy bekövet valaki valakit semmit se jelent. Nem is ismerik egymàst.

Làtja ha megnézed? Nem hasznàlok instàt ìgy nem tudom. Jelzi ugyanugy mint régen a myvip? Mert ha igen lehet az is hogy ö meg azt gondolja hogy zaklatni akarod miközbe ö egyikötöket se ismeri személyesen mert ugye ez nem derül ki abból amit ìrtàl plàne hogyha a pàrod profiljàn gondolom jelezve van hogy együtt vagytok és azért tiltott le és te többször csekkolod mert hàt féltékeny vagy. Simàn lehet önmagàt védi és semmi nincs a pàroddal.

Ha meg nem mutatja akkor lehet a pàrod vagy màs ìrt valamit rólad ami miatt inkàbb ùgy döntött.

Szerintem butasàg egybol azt feltételezni hogy van koztuk barmi is. Lehet csak megijedt hogy félreérted a like-ot és ezért védi a testi épségét.

Két ember ha szeretök nem igy csinàlnàk ez ìgy nagyon kóklerül hangzik amit a többiek ìrnak. Nem logikus plàne hogy nekem az jön le hogy nem is ismerik egymàst csak bekövette egyik a màsikat mert érdekesnek tartotta a tartalmat ami nem mindig a férfi személyének szól hanem annak hogy de jó tartalmakat oszt meg magyaràn értékes embernek is tarthatja szimplàn.

2023. márc. 17. 22:04
 29/39 anonim ***** válasza:
7%
Vagy szimplàn a pàrod mellé nyomott fàradtan és nem vette észre vagy illetlennek cikinek érzi visszavonni mert ugye a like-ot mutatja a màsiknak értesìtésbe. De szerintem amùgy nem ciki az emberek manapsàg ezzel is tisztàba vannak hogy nem direkt de mellé like-ol.
2023. márc. 17. 22:09
 30/39 anonim ***** válasza:
15%
Huh az a sok megnyomorodott itteni kanca jól összekutyulta itt a dolgokat. Ez semmit nem jelent, de az idióták ebből is kihozzák hogy jaj megcsal… hihetetlen komolyan
2023. márc. 18. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!