Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal 3 eve egyutt vagyunk soha senkit nem lajkol , es most van egy lany akinek egy darab mostani fotojat belajkolta. Majd ra egy nappal a lany letiltotta mindket insta profilomat. sose talalkoztunk es a munkahelyi profilomat is tiltotta?
"ezt benézed mert húúú nem nézed ki a barátodból. A te bajod ez így a meg is érdemled kategória viszont."
Megérdemli valaki a megcsalást, átverést, mert valaki megbízik a párjában és nem gyanúsítgatja 0-24, hogy"de igen is megcsalsz"
Ez kész:DD
Csajszi… EL NE HIDD AZ ITTENI NŐK BAROMSÁGAIT!!!
Itt mind azon van, hogy minden férfi egy alávaló szemétláda és tuti, hogy megcsal.. (még, ha 2 levegőt vesz hirtelen arra is rámondják, hogy tuti azért mert megcsal..)
Pároddal beszéltél már erről? Honnan tudod, hogy like-olta a képét? Ez véletlen is előfordul (néha én is látok a saját tevékenység naplómban olyat amiben biztos vagyok, hogy nem like-oltam). Na meg honnan tudod, hogy tiltott a csajszi?
De nem neztem meg a sztoriat, csak a profiljat meg a kepeit
Es ott kiirta hogy a parom likolta .
Majd letiltott onnan tudom hogy megkertem a munkatarsam hogy nezze meg a csajt . Neki beadta nekem nem es a munkahelyi instambol sem adta ki
"Megérdemli valaki a megcsalást, átverést, mert valaki megbízik a párjában és nem gyanúsítgatja 0-24, hogy"de igen is megcsalsz"
Ez kész:DD"
IGEN! Ha így kibukik de ő még mindig álltatja magát akkor igen, természetesen ez már az a kategória.
14
Mi írja neked ki, hogy ki nézegeti neked a profilod? A világon nincs ilyen. 😂
15
Ha megbízol benne akkor miért turkálsz a követői között? Számon tartod, hogy 03.10 124 követő (+az összes neve)
03.11. 125 követő
Na ez minden csak nem bizalom akkor…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!