Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A baratommal 3 eve egyutt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratommal 3 eve egyutt vagyunk soha senkit nem lajkol , es most van egy lany akinek egy darab mostani fotojat belajkolta. Majd ra egy nappal a lany letiltotta mindket insta profilomat. sose talalkoztunk es a munkahelyi profilomat is tiltotta?

Figyelt kérdés
100%ban megbizok a paromban, soha nem fordult elo hasonlo. Aggodnom kene?

2023. márc. 17. 18:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
94%
Ha rosszat mondasz a nőről, ki fog állni mellette, védeni fogja, ha van valami. ez automatikus, az ember védi a választását.
2023. márc. 17. 19:16
 12/39 anonim ***** válasza:
82%

"ezt benézed mert húúú nem nézed ki a barátodból. A te bajod ez így a meg is érdemled kategória viszont."

Megérdemli valaki a megcsalást, átverést, mert valaki megbízik a párjában és nem gyanúsítgatja 0-24, hogy"de igen is megcsalsz"

Ez kész:DD

2023. márc. 17. 19:16
 13/39 anonim ***** válasza:
28%

Csajszi… EL NE HIDD AZ ITTENI NŐK BAROMSÁGAIT!!!

Itt mind azon van, hogy minden férfi egy alávaló szemétláda és tuti, hogy megcsal.. (még, ha 2 levegőt vesz hirtelen arra is rámondják, hogy tuti azért mert megcsal..)

Pároddal beszéltél már erről? Honnan tudod, hogy like-olta a képét? Ez véletlen is előfordul (néha én is látok a saját tevékenység naplómban olyat amiben biztos vagyok, hogy nem like-oltam). Na meg honnan tudod, hogy tiltott a csajszi?

2023. márc. 17. 19:17
 14/39 anonim ***** válasza:
7%
Gondolom látta a csaj hogy nézegeted a profilját, ugyanis már kiírja. Én is tiltanám ha egy ismerősöm féltékeny nője állandóan nézné.
 15/39 A kérdező kommentje:
De nem hozhatom fel a not, nem ismerem eletemben nem talalkoztam vele. A parom insta kovetoi kozott szurtam ki.
 16/39 A kérdező kommentje:

De nem neztem meg a sztoriat, csak a profiljat meg a kepeit

Es ott kiirta hogy a parom likolta .

Majd letiltott onnan tudom hogy megkertem a munkatarsam hogy nezze meg a csajt . Neki beadta nekem nem es a munkahelyi instambol sem adta ki

2023. márc. 17. 19:19
 17/39 anonim ***** válasza:
80%
Elég, ha azt mondod, de ronda ez a követőd. Ha nincs semmi, nem érdekli.
2023. márc. 17. 19:19
 18/39 A kérdező kommentje:
Jo de akkor meg en leszek a szar hogy miert nezegetem kiket kovet..
2023. márc. 17. 19:20
 19/39 anonim ***** válasza:
0%

"Megérdemli valaki a megcsalást, átverést, mert valaki megbízik a párjában és nem gyanúsítgatja 0-24, hogy"de igen is megcsalsz"

Ez kész:DD"

IGEN! Ha így kibukik de ő még mindig álltatja magát akkor igen, természetesen ez már az a kategória.

2023. márc. 17. 19:20
 20/39 anonim ***** válasza:
85%

14

Mi írja neked ki, hogy ki nézegeti neked a profilod? A világon nincs ilyen. 😂

15

Ha megbízol benne akkor miért turkálsz a követői között? Számon tartod, hogy 03.10 124 követő (+az összes neve)

03.11. 125 követő

Na ez minden csak nem bizalom akkor…

2023. márc. 17. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!