Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal 1 éve és 3 hónapja vagyunk együtt (18, és én is), és tudom hogy furcsa, de az apukájával még nem találkoztam. Anyukáját + tesóját is elég soká mutatta be (1 éves évfordulónk előtt 5 nappal). Mit tegyek?
Én még egy éve sem járok a barátommal, de már bemutatott a szüleinek! Na de ez mellékes.. Ha tőle félsz kérdezd meg a tesójától! :) De szerintem beszéljétek meg!
13/L.
Egy éve folyamatosan nincs otthon? Ez sántít. Nem jársz/ hívnak a családi ebédekre, ünnepekre?? Mert engem fél év után hívtak mindenhova (névnapok, szülinapok, ballagás, még az én névnapomat/szülinapomat is megtartották!! ebéd volt) Most meg alap dolog hogy mennem kell, tehát engem is felhívnak hogy várunk ám!
Engem a barátom egy hónap után bemutatott, másfél éve vagyunk együtt. Az apukája meghalt 3éve. Én sem tudtam először amikor azt mondta hogy "megyek apuhoz", hogy a temetőbe megy hozzá. Aztán később beszélgettünk elmondta hogy meghalt. Sőt mai napig én segítem át azokon az időszakokon amikor nagyon hiányzik neki és maga alatt van.
Nyugodtan kérdezz rá hogy: és apud? Hidd el hogy nem gáz, te nem tudhatsz mindent, ha tényleg tragédia áll a háttérben egyszerűen mond azt hogy nem tudtam sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!