Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal lassan két és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal lassan két és fél éve vagyunk együtt és néha olyan furcsa tud lenni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet,hogy két és fél éve szakítottam a volt barátommal a jelenlegi miatt és pár hónapja találkoztam az exxel(megbeszélt BARÁTI találkozó volt)és akkor valahogy kiderült,hogy az ex még mindig szerelmes belém!

Azóta az exxel csak néha beszéltünk,akkor is csak bulikban,ahol a jelenlegi barátommal voltam,tehát semmi nem történhetett volna,meg amúgy sem,hisz én az ex iránt már csak barátságot érzek!

Na most az a helyzet állt elő,,hogy az exemnek lett otthon nete és így többet beszélek vele,mint eddig és erre a barátom nagyon ki van akadva!

De az exemet nagyon szeretem(barátságból)és nem akarom h megromoljon a kapcsolatunk és amúgy is most vesztette el az egyik rokonát és mellette akarok állni,még ha csak így MSN en is,de akkor is támogatni akarom lelkileg!

Nem tudom,hogy miért ilyen féltékeny a barátom,hisz úgy is csak MSN en beszélünk,így ha még akarnám se tudnám megcsalni,nem még így hogy nem is akarom:S

Tényleg nagyon féltékeny és ebből már számtalan vita volt,többszöri szakítás és voltak idők,amikor megváltozott,de az csak ideig-óráig tart,aztán minden folytatódik a régiben,ami nekem nagyon nem jó,hisz még suliban is mindig jön utánam(osztálytársak vagyunk)!

Több barátnőm is megkérdezte már,hogy hogy bírom,hogy mindig a nyakamon van és egyszerűen nem hagy élni,pedig akkor csak a barátnőimmel vagyok!

Kérlek,hogy segítsetek,mert ez a helyzet néha már nagyon kiborít!

Előre is köszy a válaszokat!

üdv!

2009. máj. 21. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az ex az mindig zavaró a jelenleginek. Nekem volt egy nagyon jó barátnőm, akivel tartottam volna a kapcsolatot együttjárás után is, az új barátnőm nem nyafogott miatta. Az ő új pasija viszont megtiltotta, hogy kapcsolatot tartsunk. Szóval, nem vagy egyedül a problémával.
2009. máj. 21. 14:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van:S engem zavar, igen féltékeny vagyok,hogy miért mert szeretem !
2009. máj. 21. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló cipőben járok én is. De megértem, hogy a barátomat zavarja, hogy a volt barátommal még tartjuk a kapcsolatot, így megpróbálom minimalizálni a találkozások számát. 2 havonta ráírunk egymásra, hogy hello, hogy vagy, mi van veled. És kb. fél évente találkozunk. Jól van ez így, és a barátom sem féltékenykedik.

2009. máj. 21. 14:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy zavarja! Ha már nem zavarja, az a gáz szerintem! De próbáld meg még1szer normálisan megbeszélni vele a dolgokat! Ha így sincs változás mérlegelj, hogy megéri-e Neked az állandó veszekedés az ex-ért!
2009. máj. 21. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
A 14.18as vagyok. Képzeld el, ha a barátod csevegne, találkozna a volt barátnőjével, aki még mindig szerelmes belé! Hogyan reagálnál?
2009. máj. 21. 14:20
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszy az eddigi válaszokat!

Mindenkinek igaza van!

De azért bízhatna bennem annyira,hogy én már nem akarok semmit az extől és őt(jelenlegit)szeretem!

Ő is azt mondta,hogy gondoljak bele hogy mi lenne fordított esetben!Én meg erre azt mondtam neki,hogy ha tudnám,hogy neki az jó ha az exxel találkozik(kizárólag baráti szinten)akkor nem szólnék semmit!Lehet(biztos)hogy nem esne jól,de ha neki jó...

Üdv!

2009. máj. 21. 14:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Persze mindez addig mehetne így,amíg nem minden napos a találkozás és nem akarnám,hogy akármi komolyabb is kialakuljon köztük!
2009. máj. 21. 14:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Valaki már írta előttem: te mit szólnál, ha a pasid exéről kiderülne, hogy még mindig szerelmes belé és ahelyett, hogy szépen leállítaná, mert már VELED van és téged szeret szépen adná alá a lovat, taliznának és MSN-en beszélgetnének? Látszódna számára, hogy még nem lezárt ügy és nem te vagy a legfontosabb számára. Szerinted hogy esne neked?
2009. máj. 21. 14:56
 9/11 A kérdező kommentje:
De mi ezt már többször átbeszéltük és számomra ez már lezárt üg és nem akarom ez ex alá a lovat adni!
2009. máj. 21. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:

14:56-os vagyok

Rosszul esik a barátodnak, hogy tartod a kapcsolatot az ex-el. Hiába beszélitek meg, ez mindig elő fog jönni és előbb utóbb választanod kell majd, hogy a haverkodás az előző pasival a fontosabb, vagy a barátod. Vannak dolgok, amiket meg kell tenni a másikért, ha igazán szereted, pl. nem teszel olyan dolgokat, amik őt zavarják, őt bántják és fordítva. Ha ez neked nem elfogadható, akkor viszont érdemes hagyni a kapcsolatot, mert csak vita és sok szomorúság lesz belőle.

2009. máj. 21. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!