Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fer volt, hogy ilyeneket mondott? 3 évig jártam együtt egy pasival. Nagyon szerettem őt, iszonyatosan, de nem volt szerelem részemről sem, részéről sem. Mégis furcsa, amikor szerelmes voltam férfiakba, akkor sem szerettem úgy, mint ezt az embert.
Jobb lett volna ha elvesz, miközben nem is szeret? Kétlem. Legalább elmondta miként látja a dolgot, és nem kamuzott, és nem mástól tudtad meg. Sztem korrekt. A szeretet és a szerelem nem ugyanaz. Valószínűleg nem érezte azt, hogy hűséges tudna hozzád maradni, akkor pedig jól döntött. Mindkettőtök szempontjából.
Inkább fájdalmas igazság, mint egy hazugságon nyugvó házasság, aminek ilyen esetben szinte tuti válás lenne a vége.
L
2. hszelő "Lányka" : igazad van nyilván valóan :P de itt nem azon van a hangsúly hogy nem szerelmes belé nyilván ő is tisztába volt ezzel a kérdéses rész a "hogyan" te se örülnél ha vérrel az ereiben közölné neked a palid hogy hát a szőkékre bukom meg mint te is tudod nem vagyok beléd szerelmes, ezt figyelembe véve arra a következtetésre jutottam hogy nem kellesz inkább megyek 1 szőkével szobára csá"
sztem a fejét szét verted volna az első kezedbe kerülő tárgyal :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!