Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pasi mikor szeret bele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi mikor szeret bele a nőbe és mitől?

Figyelt kérdés

Hányadik randin, vagy hogy alakul ez ki?

Vagy hány randi kell hozzá hogy rájöjjön hogy á, ez nem fog menni?

ma 07:47
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Attól szeret bele, ha a nő elég jól néz ki. Pont.
ma 08:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolat más. Van aki egyből bele szeret a másikba és érzi hogy hozzá tartozik akár egy randi után is (velem is ez volt). Én valami megfoghatatlan érzést éreztem már első randinál és úgy éreztem senki mással nem lehet ilyen és a párom is ezt érezte már akkor. De vannak akiknek több alkalom kell, jobban megismerni egymást aztán pár alkalom után már rá lehet jönni általában hogy össze passzoltok e vagy sem. De sokan belevágnak úgy a kapcsolatba hogy igazi érzelem valójában nincs ott csak azt hiszik és már mikor együtt vannak akkor jönnek rá hogy ez nem is nekik való. Csak a rózsaszín köd a veszélyes az elején, ha szerelmes vagy, mert elvakít és csak később jössz rá hogy valóban neked való vagy nem. Vagy lehet már az elején rá jöhetne sok szerelmes a sok redflag miatt (ha nem neki való) csak nem veszik figyelembe és elhesegetik.

De szerintem ha több randitok volt és még mindig nincs meg az a normális haladás ahogy kellene hogy egyre közelebb kerültök egymáshoz akkor szerintem az nem az igazi. Ennek az érzésnek magától kellene jöjjön, főleg a férfi részéről, ha valamit erőltetni kell az nem jó. Meg ezt érezni is lehet hogy milyen érzéssel vannak irántad az látszik egy emberen és érezhető.

ma 08:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Minden pasiról nem tudok nyilatkozni, de a rumci azonnal és főképpen a fergeteges humorom miatt. Meg persze más jó tulajdonságaim is vannak: a kiszámíthatóság és hogy nem vagyok sértődékeny, egy kicsit sem.
ma 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Jól néz ki+jó a pin@ja+jól b@szik+ jól érzem magam vele, intellektuálisan hasonló szinten vagyunk.
ma 09:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Intellektuálisan? Mármint a bányászbéka s*gge alatt?

ma 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki, és elég vekony. Semmi más nem szamit
ma 10:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól hogy használok csúnya szavakat egy ilyen platformon, valószínű tanultabb vagyok mint most gondolod, és idősebb nálad. Beszélgethetünk tudományos dolgokról nem a levegőbe beszélek.
ma 10:10
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
"Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá."
ma 10:22
 9/9 anonim ***** válasza:
37%
#3 azért, mert gazdag, öreg milf vagy, és tudom a tévképzeteid jó pénzért kezelni :D
ma 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!