Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok számotokra vonzó ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok számotokra vonzó ha a pasi szeret és nagyon merészül tud autót vezetni és szereti a sebességet?

Figyelt kérdés
Kb mint jason statham a szallitobol.
2017. júl. 28. 11:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%

Gyorshajtásnak semmi köze a vonzalomhoz.

Egész addig, amíg ki nem nyírod a vágyott lányt :(

2017. júl. 28. 11:43
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a stílus elárulom, hogy csak a bal egyben ülő számára szórakoztató az esetek döntő többségében. :D

31/f

2017. júl. 28. 11:43
 3/22 anonim ***** válasza:
45%

Nekem vonzó, ha közben odafigyel a biztonságra is és nem frissjogsisként jampiskodik, hanem több év tapasztalattal a háta mögött.

21L

2017. júl. 28. 11:45
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ.

Úgy érted, szereti egy igényes, jó autóval próbálgatni a határait versenypályán? Tök jó!

Vagy megszokott kocsival, belátható úton, 100-as táblánál 120-szal megy? Oké.

Vagy szereti a faluban húzni neki az ezres suzukijával, tojva bele, hogy ki hal meg miatta? Vagy vett egy rom bmw-t, vagy egy szépet hitelre, és úgy érzi, hogy attól lesz férfi, hogy lenyom mindenkit az útról, és jól megmutatja a Zafirás anyukáknak, hogy ő a jani? Na, ilyet kösz nem.

A szépen, igényesen felhúzott kocsik nagyon jók, a velük való foglalkozás is, bár engem a drift jobban megfog, mint a szimpla sebesség, és már magában a tehetséget tisztelem abban, aki tud bánni a kocsival, de nem való forgalomba, és kivágnám mint macskát sz...... ha ilyenekkel szórakozna közúton, van ott így is épp elég retardált.

23/L

2017. júl. 28. 11:49
 5/22 anonim ***** válasza:
99%
Nem. Nekem a felelősségteljes, nem életeket veszélyeztető hozzáállás a vonzó. Egyik barátnőm pont egy ilyen kis jason stathamke mellett csavarodott fel egy póznára, én be sem ülnék mellé.
2017. júl. 28. 11:52
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Elég alpári, ha valaki ezzel akar felvágni egy nő előtt. :D Nevetséges kategória, mindig az jut eszembe róla, hogy valami nagyon nincs rendben vele, ha ilyenekkel akarja kompenzálni!
2017. júl. 28. 12:07
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, számomra ijesztő. Mi van, ha nem növi ki, majd mindig reménykedek benne, hogy nem nyír ki engem vagy a gyerekeinket?
2017. júl. 28. 12:11
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én az ilyeneket úgy hívom, hogy suttyó.
2017. júl. 28. 12:11
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten taszító.
2017. júl. 28. 12:13
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, több tízezer km-rel a hátam mögött már rutinos vezetőnek mondhatom magam. Szeretem a dinsmikát, sebességet, de sosem tenném kockára egy ember életét sem. A barátnőim dicsértek, hogy brutál jól vezetek, dinamikusan, de nem veszélyesen. Az ökörködés marad a versenypályára. Jobban teszed te is, ha nem gyökérkedsz az utakon.
2017. júl. 28. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!