Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok számotokra vonzó ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok számotokra vonzó ha a pasi szeret és nagyon merészül tud autót vezetni és szereti a sebességet?

Figyelt kérdés
Kb mint jason statham a szallitobol.
2017. júl. 28. 11:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Maga a vezetés és az, ha látom, hogy magabiztosan, határozottan irányítja az autót, az igen, vonzó, de ennek semmi köze a sebességhez. A sebességgel sincs baj, én is élvezem, ésszerű keretek között.

21L

2017. júl. 28. 12:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Te egy igazi kis sutyerák vagy.

Nem vonzó, hanem taszító és elítélendő, ha valaki barom módra vezet. Tovább ront a helyzeten, hogy nincs mögötetted sok rutin.

Be sem ülnék melléd és remélem az utakon sem találkozunk.

2017. júl. 28. 12:32
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt. Kizárt, hogy ilyennel szóba álljak.
2017. júl. 28. 12:33
 14/22 anonim ***** válasza:
A sebességet én is szeretem.
2017. júl. 28. 13:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a legtöbb ilyen suttyó még csak nem is vezet olyan jól, mint ahogy azt képzeli magáról.
2017. júl. 28. 13:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki tud merészül autót vezetni, és mindenki szereti a sebességet, de nem mindenki szellemi fogyatékos. ;)
2017. júl. 28. 13:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Az apám ilyen volt. Közlekedési balesetben halt meg. Nem ő volt a hibás, de mégis....

Szóval, ez nálam nem oszt nem szoroz. Én azt szeretem, ha biztonságban érzem magam valaki mellett, mert oylan körültekintően vezet.

2017. júl. 28. 13:39
 18/22 anonim ***** válasza:

🎵 SEBESSÉGMÁMOR!

Mindenki ezzel vádol... 🎵

2017. júl. 28. 13:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A "sebességmámor" nagyon jó dolog, lezárt pályán, távol a forgalomtól, ártatlanokat nem veszélyeztetve.

Pl az a videó, amivel fent van youtube-on a szám, eléggé bejön, az úriember tudja, hogy mit csinál, látszik rajta hogy profi, lezárt úton megy, ahova ez való. Aki közúton izmozik a kocsijával, az nem profi, hanem egy majom, amiben semmi vonzó nincs.

2017. júl. 28. 14:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Engem ezzel aztán senki nem hoz lázba, ezekre én is képes vagyok..
2017. júl. 28. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!