Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire gáz már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz már, hogy egy pasi akivel randizok, mindig el kéri mindennek a felét pl mozi, étterem stb?

Figyelt kérdés
Volt mar 3-4 randi és egyszer sem hivott meg? 28N

2017. júl. 20. 10:23
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
19%
Neked a puncs.hu-t tudom javasolni.
2017. júl. 20. 10:24
 2/70 AchromaticSmarties ***** válasza:
70%
Úgy lenne fair, hogy hol ő fizetne, hol te, nem így felesbe venni a dolgokat.
2017. júl. 20. 10:38
 3/70 AchromaticSmarties ***** válasza:
79%
Jó, igazából így is fair, csak nevetséges kicsit.
2017. júl. 20. 10:39
 4/70 anonim ***** válasza:
14%

Én előre kikötöm, hogy én rendezem a számlát, a csajé a borravaló. Ha bátran rendel és 20k számlát csinál akkor fizetek a pincérnek és mondom a csajnak, hogy adjon ő is szerintem egy húszast, mert nagyon kitett a csapat magáért. Azt a fészkelődést meg kínlódva röhögést lenyelő pincért látni kell. 20k-t egyszer megér :D

30/f

5/70 anonim ***** válasza:
70%
A te hibád!!!! Miért randizol sz-rrágoval?
 6/70 anonim ***** válasza:
24%

Figyelj, én elviszlek randizni, én fizetek, azt eszel-iszol, amit akarsz, tőlem elverhetünk 100 rugót is, nekem belefér.

Cserébe viszont minden randi után úgy kúrlak meg és szopatlak taknyosra, ahogy csak kedvem tartja.

Jaa, hogy ez már nem pálya, az egyenjogúság meg a feminizmus csak addig tart, amíg nem kell letenni nektek is valamit az asztalra xDD

2017. júl. 20. 11:31
 7/70 anonim ***** válasza:
77%
Ez elég gáz. Főleg, ha ő találja ki a programot.
2017. júl. 20. 11:34
 8/70 anonim ***** válasza:
79%
Egy kis udvariasságot tanulhatnának az emberek. Ha egy nőt elhív egy férfi randizni általában úgy van hogy a férfi fizet. Csak manapság kevés az úriember.
2017. júl. 20. 11:46
 9/70 anonim ***** válasza:
84%
Első randin, ha a pasi hívott meg, a fagyi vagy a kávé árat elég ciki elkérnie, és bunkóság is. Ha meg valami drága helyre vitt, az meg az ő baja. Viszont te fölajánlhattad volna hogy fizeted a részed, vagy a második randin mondhatta volna, hogy most te hívod meg őt. Állítólag női egyenjógúság van, legalábbis valahol ezt hallottam...
2017. júl. 20. 12:07
 10/70 anonim ***** válasza:
66%

Hagyjuk már ezt az úriemberséget. Ahhoz a nőknek sem ártana az illemet ismerniük. A kérdező +/- 10 éves korosztály ezekre a gesztusokra csak bambul nagy ostobán. Egy 60+-os nőnek tudsz max úriember lenni, mert az tudja még mi micsoda, meg értékeli ezeket a figyelmességeket.

30/f

2017. júl. 20. 12:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!