Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz már, hogy egy pasi akivel randizok, mindig el kéri mindennek a felét pl mozi, étterem stb?
"másrészt elfelejtik, hogy - egyenjogúság ide vagy oda -, még mindig ők vannak oda a punciért, kvázi ők vannak "rászorulva", és nem fordítva"
Ti meg a farokra vagytok rászorulva, ezzel ki is egyenlítődött a dolog, plusz ezen kívül még érzelmi kötődésre is rá vagytok szorulva, plusz még a pénzünkre is rá vagytok szorulva, merthogy egy átlag férfi azért nem kicsit többet keres, mint egy átlag nő, ezzel máris ott tartunk, hogy jobban ránk vagytok szorulva, mint fordítva.
És akkor még nem is említettem, hogy amikor eljön a 30-35 kor nálatok, akkor a 99%-otok beagyal és gyereket akar mindenáron, hát ez nélkülünk megint csak nem megy, szóval itt is szükségetek van ránk.
Ezzel ellentétben egy férfi tök lazán elvan egész életében gyerek nélkül; ez is a mi javunkra szól.
Ráadásul amúgy pont erre találták ki az örömlányokat, nem véletlenül virágzik ez az iparág, csak akkor ne csodálkozzatok, hogy a férfiak inkább kuuurvázni járnak, ahol árukapcsolás nélkül megkapják a szexet a pénzükért, nem kell elviselni a hisztiket, kiborulásokat a semmiért, és egyebeket.
És még mielőtt azzal jönnél, hogy de ti bármikor kaptok farkat: ez így van, csakhogy ti nem erre vágytok, hanem, mint már említettem, érzelmi kötelékre is, nem véletlen, hogy férfi prosti alig van, női prostival meg Dunát lehet rekeszteni.
Plusz, nehogy már azt hidd, hogy egy férfi nem tud takarítani magának :D Az egy másik dolog, hogy egy férfinak tökéletesen megfelel, ha úgy takarítja ki a klotyót, hogy marad rajta néhány, egyébként alig-alig látható szürkés folt, az, hogy nők utána áttakarítják még egyszer, azt nem a férfiért teszik, hanem saját magukért, szóval sajnos az a helyzet, hogy nincs semmi szükségünk rátok, idióta pitsák, nektek ránk annál inkább :D
*nem vitatkozom veled. (Sorry, dolgozó magát simán eltartó nőként, aki ezügyben sem szorul férfira, melóból írtam. :P)
Na nyomás k.rvázni! ;)
20as:
Azért hülyeség, amit írsz, mert egy haveromat ha meghívom sörre, akkor legközelebb, amikor találkozunk, visszahív engem, tehát működik a kölcsönösség. Mert egy haver nem fog szó nélkül eltűnni az életemből.
Ellenben, amikor életemben először találkozok és randizok egy nővel, semmi garancia nincs rá, hogy lesz második randi. És az esetek többségében nem a férfin múlik, hogy nincs második randi. Annyi tisztesség meg nyilván nincs egy nőben sem, hogy legalább egy baráti beszélgetésre visszahívja a másikat, hogy kiegyenlítse a számlát, ha már az első randin a faszi fizetett mindent, még ha amúgy nem is akar semmit a férfitől.
Simán eltűnik a csaj, úgy hogy ingyen zabált vagy kávézott egyet.
És nem az a szar 10-20 ezer forint a probléma, amit elverek egy randin, mert nem szorulok rá, megengedhetnék magamnak ennél többet is.
Ez elvi kérdés, a probléma a kettős mérce. Egyfelől elvárja a nő, hogy legyen köztünk egyenrangú viszony, ha az az ő javát szolgálja, másfelől meg elvárja, hogy kezeljem alárendelt, segítségre szoruló valakiként, aki helyett fizetni kell.
Na most ez így nem megy. Vagy egyenrangúak vagyunk, vagy nem, nincs olyan, hogy az egyenrangúságból csak az előnyök kellenek, a többi nem.
# 22
Dehogy nem akarsz vitatkozni, eddig is próbáltál, de nem tudsz. Én tételesen cáfoltam az általad leírtakat, észérvekkel. Te ezt nem tudod megtenni.
# 24
A tények nem változnak, ez KSH statisztika, de gyakorlatilag bármelyik országot megnézheted a Földön, a férfiak mindenhol többet keresnek, mint a nők.
#26 hol vitatkozik, te szerencsétlen? xD Komolyan másold már be légyszi, meg akkor már azt is, hogy hol próbálkozott, csak nem megy neki... mert én férfi létemre nem látom.
A "nem vitatkozom veled" csak az én értelmezésemben jelenti azt, hogy - most figyelj! - nem vitatkozom...? xD
25: Ezért kell első randin kávézni vagy meginni egy üdítőt. Aki első randin 10-20 ezret költ az nem százas, ráadásul én úgy érzeném, meg akar venni. Egy kávé maximum.
És nem kell boldog-boldogtalannal randizgatni. Én el sem tudnám képzelni, hogy havi szinten 2-3 emberrel randizgassak, nem is érdekelne egyszerre annyi ember....
Egyszer sem hívott meg...és te meghívtad már, vagy csak tőle várod el?
Azért ne várd már el. Milyen alapon? Ha mondjuk első randin megteszi (ha ő hívott el), hogy fizet, akkor oké, bár elvárni nem kell. Ha elkéri a felét hát kérje. Ha meg nincs pénzed, akkor szólj és kérd meg, hogy menjetek olyan randikra amin nem kell pénzt költeni.
A pasiknak nem is kötelessége egyébként egyáltalán a fizetés. Vagy mindenki fizesse a maga részét, vagy egyik randit ő állja, a másikat te. Ez már emberfüggő.
Nekem pl voltak olyan randijaim amikor a pasi hívott meg, volt amikor én fizettem csak, és olyan is amikor mindenki a maga részét. Fizetéskor mindig jeleztem, hogy fizetném a részem, ezt alapnak tartom. Erre a legtöbb visszautasított, mondván ne vicceljek ő a férfi, vagy hogy ő hívott meg ezért ő fizet:) (ők fogalmaztak így), de volt aki nem ellenezte, hogy fizessem a magamét, és nincs ezzel baj. Egyszer pedig én magam vettem mozijegyeket, mert előbb értem a randi helyszínére. Nincs ebben semmi. (legközelebb ő hívott meg engem) Nem kellene elvárnod.
Esélyesnek tartom, hogy korábban valamelyik nő nagyon kihasználta így anyagilag, és most már óvatos. Az is lehet, hogy nem is egy ilyen esete volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!