Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire gáz már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz már, hogy egy pasi akivel randizok, mindig el kéri mindennek a felét pl mozi, étterem stb?

Figyelt kérdés
Volt mar 3-4 randi és egyszer sem hivott meg? 28N

2017. júl. 20. 10:23
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
16%

"Csak manapság kevés az úriember."

Tudod kisszivem, ez azért alakult így ki, mert mondjuk úgy 100 ezelőttig nem volt jellemző, hogy a nők dolgoznak, pénzt keresnek, stb., gyakorlatilag házi rabszolgák voltak, kuss volt a nevük, stb.

Na de jött a feminizmus, a feminista mozgalmat elindító női generációnak ebből elege lett, egyenrangú szeretett volna lenni a férfiakkal, dolgozni akart, beleszólást akart a dolgokba.

Ezt ki is harcolták maguknak(nagyon helyesen), és tudták is értékelni, amit elértek, büszkék voltak rá, nem is vártak már el ilyesmit a férfiaktól, hogy meghívják őket; tudták, hogy a szabadsággal együtt felelősség és kötelesség is jár.

Viszont jött utána a ti női generációtok, akiknek már minden csak úgy az ölébe hullott, ezért nem tudjátok értékelni semmire a szabadságot, ti csak a feminizmus előnyeit élvezitek, közben meg lusták vagytok, élősködők, a férfi csak pengesse a lét, de azért a pofátok az nagy.

Hát a lószart, mama, vagy mi fizetünk, és akkor a k***rváink vagytok, vagy egyenrangú partnerként felesben fizetünk.

2017. júl. 20. 12:40
 12/70 anonim ***** válasza:
35%

Dolgozol... ha te is értékeled az embert és a randit akkor nem rinyálsz, ha meg nem felesleges szórakozni.

Nem 14 éves vagy, vagy 18...

2017. júl. 20. 12:50
 13/70 anonim ***** válasza:
94%

nálunk az a szokás, hogy az fizet, aki meghívja a másikat

akinek ennyire nem telik, az ne menjen sehova

26L

2017. júl. 20. 13:18
 14/70 anonim ***** válasza:
82%
Kedves 11-es válaszoló. Arról én nem tehetek ha te csak azokat a nőket találod meg akik kihasználnak. Én nem várom el azt hogy egy pasi mindent a seggem alá tegyen ahogyan azt sem várom el hogy fizessen nekem mindent. Csupán csak azt írtam le hogy ha elhív egy pasi randizni akkor fizesse is a számlát. Ha én hívom el valahova tény hogy én fogok fizetni.
2017. júl. 20. 13:40
 15/70 anonim ***** válasza:
86%
Ezért nem fogadok el férfitől egy szem szotyit sem. Előhozza a valódi, szopatós nemi erőszaktevő énjüket. Éljenek a cicák!
2017. júl. 20. 13:45
 16/70 anonim ***** válasza:
3%

Kedves 14es válaszoló, valamit kicsit félreértesz. Nem mondtam egy szóval sem, hogy csak kihasználós nőkkel futok össze.

Itt arról van csupán szó, hogy ha egy nő egyenrangúnak tartja magát velem, és elvárja, hogy én is egyenrangúként kezeljem - ami amúgy nincs ellenemre, sőt, jobban szeretem egyenrangúként kezelni a nőket, mint elnyomni őket - akkor a fizetés területén is legyünk egyenrangúak.

Ha azt akarja, hogy egyenrangúként elismerjem és tiszteljem, akkor fizessen magának.

Ha viszont elvárja, hogy én fizessek, azzal saját magát prostituálja, ilyen esetben ne várjon a részemről tiszteletet meg egyenrangú bánásmódot.

2017. júl. 20. 14:16
 17/70 A kérdező kommentje:
Én is dolgozom, nem vág földhöz ha ki kell fizetnem a részem, de itt az elvrol van szó. Jól esne ha a férfi akivel randizom, kicsit kenyeztetne, nőnek érezném magam mellette. De ez így olyan kiabrandito számomra hogy dicsekszik azzal mennyit keres de leesne a gyűrű az ujjarol ha kifizetné a vacsorát vagy a strand belépőt. És ezek után még reménykedik a szexben meg a folytatásban :D Sztem nem lesz több randi. Azért tegyen már vmit le az asztalra ha nőt akar. Szerintem.
2017. júl. 20. 14:23
 18/70 anonim ***** válasza:
17%

"És ezek után még reménykedik a szexben meg a folytatásban :D Sztem nem lesz több randi. Azért tegyen már vmit le az asztalra ha nőt akar. Szerintem."

Jahh, hogy te magad is ennyire tartod magad, hogy egy vacsoráért vagy egy strandbelépőért kefélsz :D Akkor nem szóltam :D

Viszont ezt az egészet le is lehet egyszerűsíteni ám, tök felesleges randizgatni, fizetek 100 Eurót, ha lepippantasz, de nem kell itt raboljuk egymás idejét felesleges programokkal xDD

2017. júl. 20. 14:55
 19/70 anonim ***** válasza:
77%

Na igen, ilyenkor tudnak jönni a pasik a nagy - itthon am még mindig nem létező, nem megfelelően működő - "női egyenjogúság", "ezt akartátok", stb... dumával, de amikor a kezükbe nyomod a wc-kefét domestossal, akkor azért megy a rinya, hogy hát ez női munka... :D

Jobb esetben nem rinyálnak, hanem tessék-lássék, sz.rul megcsinálják, de azért a nőnek még utána ki kell takarítani rendesen, hogy tiszta legyen... nesze egyenjogúság.

Az ilyen "meghívlak (!) randira, de felesben fizetünk"-pasik egyrészt ugyanazt tolják, amit a nőkre kennek, tehát a feltételezett egyenjogúságnak csupán a számukra kedvező aspektusait gyakorolják, másrészt elfelejtik, hogy - egyenjogúság ide vagy oda -, még mindig ők vannak oda a punciért, kvázi ők vannak "rászorulva", és nem fordítva. Lehet ezért gyűlölni a nőket, valahol még meg is értem (tényleg), de amíg nálam napi 10-en próbálkoznak, tehát válogathatok (csak mert nő vagyok, ezzel tisztában vagyok), ráadásul úgy, hogy nekem aztán rohadtul nem életkérdés egy férfi az életemben, addig a kanos pasik majd megőrülnek, hogy végre legyen egy barátnőjük, kb. mindegy hogy ki, csak legyen...

Ezek fényében, mivel nem én kérem a randit (nekem kb tényleg tökmindegy, akár elhiszik a pasik, akár nem), hanem ő, mert ki van éhezve és nő kell neki stb..., addig igenis él a régi protokoll; aki akarja a randit, tehát aki elhív/meghív, annak illik fizetnie. Pont.

Na lehet lepontozni. ;)

2017. júl. 20. 14:59
 20/70 anonim ***** válasza:
97%

Figyu, 55%, ha te azt mondod a haverodnak: Gyere öreg, meghívlak egy sörre! Akkor elkéred utána a sör árát? Ha igen, akkor gyökér vagy, ha nem akkor meg kéne értened a lényeget: Semmi köze az egyenjogúságnak ahhoz, hogy ha valakit meghívok, elhívok valahova akkor én fizetem, nemtől függetlenül és persze ha felajánlja hogy mégis fizeti a részét, akkor eldöntöm, hogy elfogadom-e vagy sem.

Egyébként én ha férfi lennék és bejönne a nő és szeretnék még vele találkozni, úgy fejezném ki ezt, hogy azt mondanám neki, szó sem lehet róla, de ha akar, legközelebb ő hív meg egy kávéra. Ugyanis ha egy férfi első randin elfogadja tőlem hogy fizessem a felét, akkor én ezt úgy fogom fel, hogy baráti találkozó volt, feleztünk, nem érdeklem annyira, hogy lovagias legyen, nem kellek neki. Ennyi. Ha viszont jól alakul és érdeklődik és van folytatás, akkor nyilván felváltva hívogatjuk meg egymást, stb. Ezt miért olyan nehéz megérteni?

2017. júl. 20. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!