Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire gáz már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz már, hogy egy pasi akivel randizok, mindig el kéri mindennek a felét pl mozi, étterem stb?

Figyelt kérdés
Volt mar 3-4 randi és egyszer sem hivott meg? 28N

2017. júl. 20. 10:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt itt egy vita arról, hogy kinek kell fizetnie a számlát egy randin. Szerintem nem kell ezt túlbonyolítani, aki meghív, az fizet.
2017. aug. 3. 07:52
 32/70 anonim ***** válasza:
7%
Equality, bitch!
2017. aug. 3. 13:09
 33/70 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a nő úgy áll a randihoz, hogy ő fizeti a maga részét, alap, az, hogy a pasi felajánlja, hogy fizet helyette, kedves gesztus.

Senki sem várhat el semmit a másiktól szerintem. Pofátlat szarrágó dolog, ha a pasi szól, hogy fizess, ahogy az is, ha a nő szinte tartja a markát.

21L

2017. aug. 4. 03:05
 34/70 anonim ***** válasza:
5%
Mellesleg így a nő is bukik, ha csak játssza az eszét a pasinak ingyen kajáért stb. ;)
2017. aug. 4. 07:20
 35/70 anonim ***** válasza:
86%

"Ha viszont elvárja, hogy én fizessek, azzal saját magát prostituálja, ilyen esetben ne várjon a részemről tiszteletet meg egyenrangú bánásmódot."

Ne röhögtess már! Egy 500 forintos kávéért? Egy 1500 forintos mozijegyért? Mikor kap annyiért prostit?

2020. máj. 19. 18:48
 36/70 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont ezt az egészet le is lehet egyszerűsíteni ám, tök felesleges randizgatni, fizetek 100 Eurót, ha lepippantasz, de nem kell itt raboljuk egymás idejét felesleges programokkal xDD"

Igen, ezt pl. javasolhatja egy hivatásosnak, de nem a potenciális randipartnernek.

2020. máj. 19. 18:50
 37/70 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig nem találkoztam olyan pasival, akinek nem lett volna alapvető, hogy ha elhív randizni, akkor ő fizet. A legtöbb a sokadik randin is mindent fizetett, nem szerettek volna felezni, ha felajánlottam, akkor sem. Ehhez hozzá tartozik, hogy ha én hívtam el valakit valahova, akkor én fizettem.

Nem érdenes olyan pasival foglalkozni aki az első randikon sem hajlandó semmire meghívni, mert párkapcsolatban és házasságban sem lesz az ilyen gálánsabb. Nem tudom egy ilyen ferfiról elképzelni, hogy gondoskodna a családjáról, gyerekeiről, ha 500 forintnak is kiszámolja a felét randin, amikor elvileg a legkehengerlőbbnek akar látszani.

2020. máj. 19. 19:43
 38/70 anonim ***** válasza:
100%

"Ti meg a farokra vagytok rászorulva, ezzel ki is egyenlítődött a dolog, plusz ezen kívül még érzelmi kötődésre is rá vagytok szorulva, plusz még a pénzünkre is rá vagytok szorulva, merthogy egy átlag férfi azért nem kicsit többet keres, mint egy átlag nő, ezzel máris ott tartunk, hogy jobban ránk vagytok szorulva, mint fordítva."

Aha.

Akkor miért arról szól itt a gyk-n minden második kérdés, hogy "Miért nincs barátnőm?", "Mikor lesz barátnőm?", "Ha eddig nem volt, akkor már nem is lesz soha barátnőm?", "Meg lehet szokni a tudatot, hogy soha nem lesz barátnőm?"

Kb. a kérdések fele, és akkor még nem is mondtam sokat.

Nők mikor pistyognak így, áruld már el.

2020. máj. 19. 19:46
 39/70 anonim ***** válasza:
86%

" hogy nincs semmi szükségünk rátok, idióta pitsák, nektek ránk annál inkább :D"

Mást nem álmodtál, kis lúzer incelkém?:DDDDDD

2020. máj. 19. 19:50
 40/70 anonim ***** válasza:
100%

", ha már az első randin a faszi fizetett mindent,"

Elárulod, mi az a "minden"? Egy 800 forintos kávé? Vagy egy fagyi? Ez fog anyagi romlásba dönteni biztosan:DDD

2020. máj. 19. 19:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!