Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randinál, pl. mozi, étterem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randinál, pl. mozi, étterem stb. esetén ki fizessen?

Figyelt kérdés

Szüleink, nagyszüleink idejében mindig a fiú fizetett, volt erről egy beszélgetés nagybátyámmal és emiatt felmérném a helyzetet.

Csak úgy eszembe jutott, vajon átlagban hogy gondolkodnak erről manapság az emberek.

Ki fizessen:

A fiú?

Felesen, mindenki a sajátját?

A nő?

Mi az álláspontod és miért (indokold), a korodat is írd meg, légy szíves, köszi!

2016. febr. 11. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagy összegnél felesbe, de ha a fiú felajánlja, hogy fizet, akkor hagyom.
2016. febr. 11. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Magamnak megveszem a kólát, a jeget hagyom, hogy elszopogathassa.
2016. febr. 11. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha rnadi, akkor mindig a pasi, ha nem igazi randi, akkor vagy az ötletgazda, vagy ha ragaszkodik hozzá, akkor a pasi... Nálam teljesen alap, hogy mindig én fizetek...

30/f

2016. febr. 11. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
A férfinek illik felajánlani, hogy fizet, a nő pedig vagy elfogadja, vagy nem. A nőnek viszont nem illik elvárni.
2016. febr. 11. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:

randi= férfi fizet

ami nem randi= ott lehet felezni

2016. febr. 11. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóval értek egyet.
2016. febr. 11. 16:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Felesbe. Illetve úgy, hogy ha egyik alkalommal a férfi fizet, következőnél a nő.

Soha nem vártam el egy pasitól sem, hogy fizessen. 40/N

2016. febr. 11. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a felezést nem szeretem, mert utálom számolgatni a pénzt, és mivel készpénz szinte sosincs nálam, mert mindig kártyával vásárolok, így még külön macera két számlát is kérni. De azért az első pár randin, ameddig nincs kialakult rend, fel szoktam ajánlani.

Én annak a híve vagyok, hogy felváltva fizessünk. Mondjuk, ha mozi, a fiú megveszi a jegyet, a lány kukoricát, üdítőt vagy fordítva stb. Mivel egy kapcsolat elején étterembe csak akkor megyek, ha nagyon muszáj (mint a barátommal az első randira, ami egy 12 órás műszak után volt, és majd éhen pusztultam), meg semmi drágább helyre, így ez eddig mindig megoldható volt. És mivel egy randin általában két helyre is megyünk, így is belefér az oda-vissza.

Ennek oka, mint mondtam, hogy a felezésnél nagyon sok a macera, azt pedig, hogy a srác fizessen állandóan, nem szeretem. Első randin azért nem, mert nem szeretném azt érezni, hogy tartozom neki, ha van folytatás, akkor pedig egyszerűen azért nem, mert nekem is megvan a magam keresete, és úgy gondolom, ugyanúgy az én kötelességem is, hogy a közös szórakozásunkba beszálljak anyagilag, nem szívességet teszek, hogy fizessék mindenemet.

21L

2016. febr. 11. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Míg csak jártunk, az volt a "szabály" hogy az ötletgazda fizet.

Miután együtt éltünk, majd összeházasodtunk a férjem tárcájából, a közös pénzből fizettünk.

Ha még külön lennénk , én fizetném a Deathpool-t.

2016. febr. 11. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!