Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz már, hogy egy pasi akivel randizok, mindig el kéri mindennek a felét pl mozi, étterem stb?
"És nem az a szar 10-20 ezer forint a probléma, amit elverek egy randin,"
Ja, te a New York kávéházba viszed kávézni a nőt első randin?
Ha én meghívok bárkit valami programra, akár egy barátnőmet, akkor nyilván én állom a költségeket.
Menekülj egy ilyen szarrágótól!
Az én férjem is ilyen volt és ma már bánom, hogy nem dobtam ki a p-ba.
Képes volt elszámolni velem a cukrászdai meghívás blokkját felesbe.
Soha egy étterembe el nem vitt.
Akkor bezzeg igen, amikor 10 év után rájött, hogy más férfi szemet vetett rám, én meg belezúgtam. Akkor hirtelen el bírt vinni étterembe. 10 év után. Magyarul azt, akit becsülnek valamire, azt el bírják vinni étterembe, hidd el. Szóval dobd ki a fenébe.
Nem értem mi a baj.
Ha menőzik mennyit keres, az elég ciki. Látom a színvonal azért megvan.
Mennyi utolsó incel van itt te jó ég!
És akkor csodálkoznak hogy a magyar nők inkább feketékkel meg arabokkal állnak össze. Ha nincs pénzetek fiúkák nem gond,van egy ismerősöm akinél csak táncolni kellene privát partin nőnek öltözve,meg is dugnak és még egy kávét se kell fizetni.
Olyan randira se mennék el amúgy ahol egy séta a program,vagy egy kávé. Azért még a pizsamámat se venném át,nemhogy elinduljak valahova.
Csajok,ha ingyen adjátok magatokat,meg felesbe fizettek akkor ne csodálkozzunk hogy ilyen ruppótlan inceleket termelünk ki. Rakja oda magárt a pasi 100%ba vagy menjen anyucihoz. Legyen már bennünk tartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!