Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire gáz már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz már, hogy egy pasi akivel randizok, mindig el kéri mindennek a felét pl mozi, étterem stb?

Figyelt kérdés
Volt mar 3-4 randi és egyszer sem hivott meg? 28N

2017. júl. 20. 10:23
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%

"És nem az a szar 10-20 ezer forint a probléma, amit elverek egy randin,"

Ja, te a New York kávéházba viszed kávézni a nőt első randin?

2020. máj. 19. 19:54
 42/70 anonim ***** válasza:
100%

Ha én meghívok bárkit valami programra, akár egy barátnőmet, akkor nyilván én állom a költségeket.

Menekülj egy ilyen szarrágótól!

Az én férjem is ilyen volt és ma már bánom, hogy nem dobtam ki a p-ba.

Képes volt elszámolni velem a cukrászdai meghívás blokkját felesbe.

Soha egy étterembe el nem vitt.

Akkor bezzeg igen, amikor 10 év után rájött, hogy más férfi szemet vetett rám, én meg belezúgtam. Akkor hirtelen el bírt vinni étterembe. 10 év után. Magyarul azt, akit becsülnek valamire, azt el bírják vinni étterembe, hidd el. Szóval dobd ki a fenébe.

2020. máj. 19. 20:42
 43/70 anonim ***** válasza:
53%
Jesszus mi megy itt
2020. máj. 20. 16:46
 44/70 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem mi a baj.

Ha menőzik mennyit keres, az elég ciki. Látom a színvonal azért megvan.

2020. jún. 30. 13:52
 45/70 anonim ***** válasza:
100%
Szarrago kéne neki ingyen punci,persze egy fillért ne keljen a nőre költeni.Szerencaes vagyok sose volt ilyen szarrago pasim,én biztos begetnem egy olyan dologgal,hogy mondanám neki ,H én kifizetem helyetted is ezt a szaros 1500 Ft belépőt mert nekem gáz ,hogy itt ciganykodunk.😂😂😂😂És azzal ott hagynám a francba.
2020. jún. 30. 15:01
 46/70 anonim ***** válasza:
100%
Most miről beszél itt a sok köcsög 😂😂😂Nőt akarnak de egy párszáz Ft randit nem akarnak állni .Kik ezek??? Ócskak.A barátnőmet elhívta egy csíra fagyizni,és az a 360 Ft nem akarta kifizetni ..Ennyire ruppotlam miért randizik? Nem 20.000 Ft általában a random,azt csak a menő pénzes csavok szokták persze úgy ,H lesulne az arcukrol a bőr ha a nőtől elkérnek a felét.A ruppotlan fajta szokott ilyen kávés ,fagyizos randira hívni nőket ami lássuk be max500 Ft 😂😂😂És még azt is kifizettetne.
2020. jún. 30. 15:06
 47/70 anonim ***** válasza:
0%
nem gáz, igaza van, senki sem szereti az ingyenélő tyúkokat
2020. jún. 30. 17:18
 48/70 anonim ***** válasza:
21%
Igen sajnos, gáz nagyon. 3 éves a kérdés, azóta van már valakid, vagy ő maradt? Ha jól számolom pont annyi vagy mint én.🙂 Lenne kedved random romi randira?
2020. júl. 1. 10:53
 49/70 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi utolsó incel van itt te jó ég!

És akkor csodálkoznak hogy a magyar nők inkább feketékkel meg arabokkal állnak össze. Ha nincs pénzetek fiúkák nem gond,van egy ismerősöm akinél csak táncolni kellene privát partin nőnek öltözve,meg is dugnak és még egy kávét se kell fizetni.

Olyan randira se mennék el amúgy ahol egy séta a program,vagy egy kávé. Azért még a pizsamámat se venném át,nemhogy elinduljak valahova.

Csajok,ha ingyen adjátok magatokat,meg felesbe fizettek akkor ne csodálkozzunk hogy ilyen ruppótlan inceleket termelünk ki. Rakja oda magárt a pasi 100%ba vagy menjen anyucihoz. Legyen már bennünk tartás!

2020. júl. 1. 13:13
 50/70 anonim ***** válasza:
0%
Hányszor volt már b.szod, hogy elvittem a nőcskét, etettem-itattam a randin, rávertem vagy 18 ezret, aztán még egy csókot sem kaptam, másnap meg sem akart ismerni. És nem egy egy eset volt ilyen. A nők a hibásak, csakis ők. Azóta egy pennyt nem költök rájuk. Ha akar valamit, hívjon el ő és fizessen nekem kólát, hamburgeszt, második randin ha érzem, hogy kellek, akkor visszahívom.
2020. júl. 1. 14:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!